reklama
jola.24
Fanka BB :)
Czemu boicie się ubran zakładanych przez głowę, przecież dziecko jest giętkie jak guma i żadna krzywda mu się nie stanie Chyba nie zamierzacie dzieci trzymać sztywno i wrzeszczeć na każdego kto je wezmie: tylko uważaj na główkę Wiecie jak tu odbija się noworodki, sadza się je na kolanie, jedną ręką trzyma się za szyję, a drugą masuje plecy, wyglądają jak sflaczałe kurczaki, pozginane Moja mama jak to pierwszy raz zobaczyła to myślałam, ze padnie ale po kilku dniach przekonała się, że to najlepszy sposób
zgadza sie, tu maja inne podejscie ale i tak kazda z nas bedzie sie zajmowala maluszkiem inaczej:-)
macy
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila moze te karuzelke?
FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR PILOT GWARANCJA (820938577) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli tak to jakie wrazenia?
Agbar77, koleżanka bardzo chwaliła taką:
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (811233563) - Aukcje internetowe Allegro
Karoli4
Fisher Price to jest dobra marka. I ich produkty sa solidne.
Kubiaczka
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila moze te karuzelke?
FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR PILOT GWARANCJA (820938577) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli tak to jakie wrazenia?
Ja od razu skreśliłam te karuzele.
Ja wszystko rozumiem ;-) Ładnie wygląda ta karuzela, i wogóle Fajna jest... ale prawdopodobnie tylko dla nas dorosłych ;-)
Dlatego, że jak się rodzi maluch to najpierw rozróżnia przede wszystkim kolory kontrastowe. Bardzo słabo widzi. Przez pierwsze miesiące przede wszystkim rozróżnia mamę bardziej po głosie i jej zapachu. Kolory pastelowe uczy się rozróżniać jako ostatnie. Dlatego nie widzę sensu wieszać karuzeli w pastelowych kolorach nad 1 miesięcznym maluchem aby pomóc mu ćwiczyć wzrok, bo może nie zwrócić nawet na to uwagi ;-).
don_pedro
Fan(ka)
Agbar77, koleżanka bardzo chwaliła taką:
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (811233563) - Aukcje internetowe Allegro
Tez sie wlasnie nad nia zastanawialam....A nie skarzyla sie kolezanka ,ze za glosno gra?Bo slyszalam opinie,ze ponoc jest za glosna....To ma byc prezent i nie chcialabym kogos hihi ogluszyc;-)
EDIT: ooo juz doczytalam ze ta ma regulacje glosnosci....:-)
Dusia08
Marzec '08
Sorry dziewczyny ze sie wtrace. Co do tej karuzeli to ja mialam o taka i bardzo fajna maly ja bardzo lubial Fisher-Price - Ocean Wonders Aquarium Mobile
Wiec ja polecam
Wiec ja polecam
don_pedro
Fan(ka)
Sorry dziewczyny ze sie wtrace. Co do tej karuzeli to ja mialam o taka i bardzo fajna maly ja bardzo lubial Fisher-Price - Ocean Wonders Aquarium Mobile
Wiec ja polecam
dzieki Dusia:-)
macy
Agbar, te karuzele się tylko szczegółami w sumie różnią. Nie kupowałabym tej z pluszakami, bo wiadomo, że się to kurzy i trzeba prać, a z takim zabawkami z plastiku łatwiej.
Co do kolorów - racja Kubiaczka, ale przecież nikt nie każe od początku wieszać Tobie karuzel. Ja kupiłam mojemu synkowi, jak miał ponad miesiąc. Melodyjka go bardzo uspokokajała, a potem uwielbiał na nią patrzeć i się nią bawić.
Co do kolorów - racja Kubiaczka, ale przecież nikt nie każe od początku wieszać Tobie karuzel. Ja kupiłam mojemu synkowi, jak miał ponad miesiąc. Melodyjka go bardzo uspokokajała, a potem uwielbiał na nią patrzeć i się nią bawić.
reklama
don_pedro
Fan(ka)
Agbar, te karuzele się tylko szczegółami w sumie różnią. Nie kupowałabym tej z pluszakami, bo wiadomo, że się to kurzy i trzeba prać, a z takim zabawkami z plastiku łatwiej.
Nie zebym byla zlosliwa;-)Ale pranie pluszakow to nie moj problem hihi;-) Wrecze prezent i ..adios:-);-)
Podziel się: