reklama
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
a mi się udało wylicytować u pewnej Pani łóżeczko z ikei i przewijak (również z ikei) za 130zł i jeszcze nowy materacyk do tego dorzuca-zafoliowany, bo dzidzia spała z nimi i łózeczko okazało się zbędne ależ się cieszę..
zdjęcia są katalogowe, ale na aukcji były autentyczne i widać, że nóweczki :-)
może łóżeczko nie jest za piękne-zwykłe,proste.. ale planuję jakąś ładną pościel dokupić i może jakiś urok będzie miało
może łóżeczko nie jest za piękne-zwykłe,proste.. ale planuję jakąś ładną pościel dokupić i może jakiś urok będzie miało
F
Fiołek2010
Gość
Ja dziś kupiłam kilka bodziaków w rozm 56 i 62. Wezmę dwie rozmiarówki a śpiochy 62. najwyżej będą za luźne,
oraz zaszalałam na Allegro :
zestaw główny
http://img690.imageshack.us/img690/386/baldcukierek.jpg
komplet na zmianę
http://img109.imageshack.us/img109/2043/3czprzyjacielekrem.jpg
kompleciki superowe szczegolnie ten w paseczki-jest cudny!!!
ja narazie mam jeden, drugi uszyje mi babcia tzn przerobi bo jest taki w zwierzaczki ale jak dla doroslego.a pozniej pewnie wlasnie kupie taki w paseczki bo tez juz sie nad nim zastanawialam tyle ze bardziej w zieleni bo u mnie bedzie na zielono;-)
Juuuuhu juuuuhu wkońcu dorobiłam się łóżeczka eeee tzn własnie kupiłam byle szybko przysłali
co sądzicie dziewczyny o moim nabytku? spodoba się Amelci?
Klupś Łóżeczko SAFARI + materac (817995155) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko jest przesliczne!!!
a mi się udało wylicytować u pewnej Pani łóżeczko z ikei i przewijak (również z ikei) za 130zł i jeszcze nowy materacyk do tego dorzuca-zafoliowany, bo dzidzia spała z nimi i łózeczko okazało się zbędne ależ się cieszę..
jatez mam takie zwykle lozeczko (DOSTALISMY W SPADKU) i do tego kolOrowa posciel w misie i baldachimek i wygladac to bedzie cudnie. jak rozstawie to wkleje fotki.
macy
Fanka BB :)
Tysiolek, moim zdaniem Amelka będzie wniebowzięta! Śliczne łóżeczko i niedrogie.
Paula3, niezłe zakupy. Oglądałam to łóżeczko w Ikei i myślę, że będziesz zadowolona. Proste, ale funkcjonalne. My też kupimy w Ikei takie:
IKEA | Children´s beds | Cots | LEKSVIK | Cot. Chyba pojedziemy w sobotę, bo jeszcze kilka drobiazgów do domu musimy dokupić, to przy okazji i łóżeczko załatwimy.
Paula3, niezłe zakupy. Oglądałam to łóżeczko w Ikei i myślę, że będziesz zadowolona. Proste, ale funkcjonalne. My też kupimy w Ikei takie:
IKEA | Children´s beds | Cots | LEKSVIK | Cot. Chyba pojedziemy w sobotę, bo jeszcze kilka drobiazgów do domu musimy dokupić, to przy okazji i łóżeczko załatwimy.
Gosieekk
A ja wczoraj byłam po wózek i już jest w domku :-) Kobitki, któraś z Was ma Implasta? Mam problem z budą i kilkoma innymi rzeczami. Może pomożecie?
macy
A ja wczoraj byłam po wózek i już jest w domku :-) Kobitki, któraś z Was ma Implasta? Mam problem z budą i kilkoma innymi rzeczami. Może pomożecie?
A w czym problem?
Gosieekk
A w czym problem?
Nie mogę tej budy ustawić bo: jak za mocno skręcę to nie chce się otworzyć/zamknąć a chodzi mi o to, że jak ją postawie do końca to "lata" czyli jest luźno skręcona i nie wiem jak to ustawić i do tego jak ją napnę to ten materiał co pod nim jest wszyta siatka to zsuwa się z wózka a w praktyce to oznacza że będzie wiało dzidzi. I czy te przednie koła mogę zrobić żeby nie były skrętne. Ja mam konkretnie Driver 4xl.
reklama
macy
Nie mam tego wózka, ale pomyślimy razem. Co dwie głowy...
To znalazłam w necie, więc wnioskuję, że blokady nie ma:
zastosowany tutaj nowoczesny mechanizm nie wymaga dodatkowej blokady, umożliwia skręcanie wózkiem nawet jedną ręką bez potrzeby podnoszenia przedniej części wózka - centralny hamulec STOP&GO
A z tą budką, cholera wie. Może jakaś felerna jest?
To znalazłam w necie, więc wnioskuję, że blokady nie ma:
zastosowany tutaj nowoczesny mechanizm nie wymaga dodatkowej blokady, umożliwia skręcanie wózkiem nawet jedną ręką bez potrzeby podnoszenia przedniej części wózka - centralny hamulec STOP&GO
A z tą budką, cholera wie. Może jakaś felerna jest?
Podziel się: