reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
a mi się udało wylicytować u pewnej Pani łóżeczko z ikei i przewijak (również z ikei) za 130zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D i jeszcze nowy materacyk do tego dorzuca-zafoliowany, bo dzidzia spała z nimi i łózeczko okazało się zbędne :-D ależ się cieszę..
zdjęcia są katalogowe, ale na aukcji były autentyczne i widać, że nóweczki :-)
może łóżeczko nie jest za piękne-zwykłe,proste.. ale planuję jakąś ładną pościel dokupić i może jakiś urok będzie miało :tak:

Piękne zakupy ;-)
Emilia011 - nasz pokoik będzie dokłądnie w te same paseczki ale w fiolecikach.
Łożeczka fajne, ja nadal poluje na kołyskę, nie palę się bo i tak malowanie za 2 tyg.

Ja dziś kupiłam kilka bodziaków w rozm 56 i 62. Wezmę dwie rozmiarówki a śpiochy 62. najwyżej będą za luźne,
oraz zaszalałam na Allegro :
zestaw główny
http://img690.imageshack.us/img690/386/baldcukierek.jpg
komplet na zmianę
http://img109.imageshack.us/img109/2043/3czprzyjacielekrem.jpg

kompleciki superowe szczegolnie ten w paseczki-jest cudny!!!
ja narazie mam jeden, drugi uszyje mi babcia tzn przerobi bo jest taki w zwierzaczki ale jak dla doroslego.a pozniej pewnie wlasnie kupie taki w paseczki bo tez juz sie nad nim zastanawialam tyle ze bardziej w zieleni bo u mnie bedzie na zielono;-)

Juuuuhu juuuuhu wkońcu dorobiłam się łóżeczka eeee tzn własnie kupiłam :tak: byle szybko przysłali :)

co sądzicie dziewczyny o moim nabytku? spodoba się Amelci?
Klupś Łóżeczko SAFARI + materac (817995155) - Aukcje internetowe Allegro

łóżeczko jest przesliczne!!!

a mi się udało wylicytować u pewnej Pani łóżeczko z ikei i przewijak (również z ikei) za 130zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D i jeszcze nowy materacyk do tego dorzuca-zafoliowany, bo dzidzia spała z nimi i łózeczko okazało się zbędne :-D ależ się cieszę..
zdjęcia są katalogowe, ale na aukcji były autentyczne i widać, że nóweczki :-)
może łóżeczko nie jest za piękne-zwykłe,proste.. ale planuję jakąś ładną pościel dokupić i może jakiś urok będzie miało :tak:

jatez mam takie zwykle lozeczko (DOSTALISMY W SPADKU) i do tego kolOrowa posciel w misie i baldachimek i wygladac to bedzie cudnie. jak rozstawie to wkleje fotki.

Tysiolek, moim zdaniem Amelka będzie wniebowzięta! Śliczne łóżeczko i niedrogie.

Paula3, niezłe zakupy. Oglądałam to łóżeczko w Ikei i myślę, że będziesz zadowolona. Proste, ale funkcjonalne. My też kupimy w Ikei takie:
IKEA | Children´s beds | Cots | LEKSVIK | Cot. Chyba pojedziemy w sobotę, bo jeszcze kilka drobiazgów do domu musimy dokupić, to przy okazji i łóżeczko załatwimy.

A w czym problem?

Nie mogę tej budy ustawić bo: jak za mocno skręcę to nie chce się otworzyć/zamknąć a chodzi mi o to, że jak ją postawie do końca to "lata" czyli jest luźno skręcona i nie wiem jak to ustawić i do tego jak ją napnę to ten materiał co pod nim jest wszyta siatka to zsuwa się z wózka a w praktyce to oznacza że będzie wiało dzidzi. I czy te przednie koła mogę zrobić żeby nie były skrętne. Ja mam konkretnie Driver 4xl.

reklama
Nie mam tego wózka, ale pomyślimy razem. Co dwie głowy...

To znalazłam w necie, więc wnioskuję, że blokady nie ma:
zastosowany tutaj nowoczesny mechanizm nie wymaga dodatkowej blokady, umożliwia skręcanie wózkiem nawet jedną ręką bez potrzeby podnoszenia przedniej części wózka - centralny hamulec STOP&GO

A z tą budką, cholera wie. Może jakaś felerna jest?

Do góry