reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Ja jestem zdania, że dziecko należy przewozić z tyłu i to za siedzeniem kierowcy. Gdybym miała dziecko obok, to cały czas bym na nie patrzyła:no:
My mamy kombii ale w styczniu chcemy zmienić, choć zapewne na kolejne kombii:tak:

Ja jestem zdania, że dziecko należy przewozić z tyłu i to za siedzeniem kierowcy. Gdybym miała dziecko obok, to cały czas bym na nie patrzyła:no:
My mamy kombii ale w styczniu chcemy zmienić, choć zapewne na kolejne kombii:tak:

ja także jestem tego zdania nigdy dziecka w przodzi:no:dla mnie bezpieczniej jest z tyłu a jak chcesz zerknąć na dziecko to przez lusterko zerknie się:tak:

Ja też mam młodą z tyłu za kierowcą, i bardzo dobrze ją widać w lusterku a jak siedze z przodu to mam ją po przekątnej. Myślę, że tak zostanie a drygie dziecko pójdzie za fotel pasażera, nie ma innego wyjścia. Obawiam sie tylko, żeby młoda czegoś mu tak nie podsuwała :-) bądź nie była za bardzo opiekuńcza. :-)

A jak będe się kłócić to jedno pójdzie całkiem do tyłu a drugie zostanie za fotelem kierowcy :-)

Hihi...przypomnialo mi sie cos...jak mloda mojej kuzynki,wpychala miesiecznemu braciszkowi paluszki,chrupki i swoje kanapki podczas jazdy hihi...Bo on taki biedny,tak lezy i patrzy....:-D

Ja to wogole do niedawna myślalam, że takich maluchów nie można wozić z przodu, ale sprawdziłam w przepisach i można tylko w foteliku i przodem do kierunku jazdem (nie wolno tyłem). A mi się albo wydaje (pierwsza dzidzia, więc dośiwadczenia nie mam), że te foteliki dla noworodków są wpinane tak, że dziecko jest tyłem do kierunku jazdy, czy źle mi się wydaje i przodem tez je można wpiąć??
Chociaz ja i tak nie będę wozić dziecka z przodu, bo z tyłu jest bezpieczniej, a poza tym my zazwyczaj jeździmy razem i rzadko sama gdzieś się wybieram autem:cool2:

Dziewczyny jaki najlepiej kupić kombinezon dla niemowlaka?W jakim rozmiarze.Bo 56 to chyba nie bardzo jest sens,prawda?Nie wiem czy w zimę będziemy tak od razu chodzic na spacerki.a za miesiąc czy dwa to 56 już za małe bedzie.Co kupujecie z takich ciepłych rzeczy zimowych dla maluszka?

reklama
Do góry