reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepionki

reklama
Ja dziś byłam na szczepieniu i potwierdzam, że jak się bierze szczepionkę DTPa płatną to jest jedno wkłucie mniej,bo dolewają do niej HiB. Nie chodzi mi o skojarzone 5w1,tylko samo DTP tylko to acelularne. Płaciłam 70zł

my po szczepieniach.
jednak nam małego zaszczepili. popłakał, pociągnął cyca w przychodni i pospał godzinkę w domu a teraz normalnie się zachowuje.

nice fajnie, że jesteś :-) a tak nawiązując jednak do wątku ;-) to u nas w przychodni znaczy, że oszukiwali :-( a szkoda, bo bym ponad 400zł zaoszczędziła, ale trudno...

Ja dziś byłam na szczepieniu i potwierdzam, że jak się bierze szczepionkę DTPa płatną to jest jedno wkłucie mniej,bo dolewają do niej HiB. Nie chodzi mi o skojarzone 5w1,tylko samo DTP tylko to acelularne. Płaciłam 70zł

naprawdę? a nam tak nie dolali. a też mieliśmy DTPa ostatnio.

reklama
My dzisiaj po drugim szczepieniu. Było 5 w 1, jedno wkłucie, 2 sekundy płaczu reszta chwil z uśmiechem :) Dzielna Leni. Jak na razie żadnej reakcji jak po pierwszym szczepieniu.

Do góry