reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Renata współczuję malcowi.Trzeba uważać bardzo z kleszczami.Zresztą my dorośli też powinniśmy na nie uważać.a wyciągałaś kiedyś sama kleszcza?Czy zawsze do lekarza?
Kania po tym szczepieniu może wystąpić gorączka nawet w dziewiątym dniu po,więc trzymamy kciuki żeby jednak wszystko było super.U nas niestety gorączka była i tez jakoś po takim dłuższym czasie,na pewno po ponad tygodniu od szczepienia.
Kania po tym szczepieniu może wystąpić gorączka nawet w dziewiątym dniu po,więc trzymamy kciuki żeby jednak wszystko było super.U nas niestety gorączka była i tez jakoś po takim dłuższym czasie,na pewno po ponad tygodniu od szczepienia.
Ostatnia edycja:
renata borysek
czarodziejka za każdym razem jechalam na pogotowanie bo sama sie bałam wyciagać że całego nie wyciągne,w trzy osoby go zawsze trzymaliśmy a lekarz wyciągał:-(
Kania78
...
Wywiad Macieja Lisowskiego dla SuperStacji w sprawie przymusowych szczepionek - YouTube
Temp się dziś pojawiła, i 3 razy jej zbijałam bo sięgała ponad 39,5...
Temp się dziś pojawiła, i 3 razy jej zbijałam bo sięgała ponad 39,5...
Kania78
...
Będzie post pod postem ale znalazłam coś co mnie oburzyło i jakoś ciężko przejść z tym do porządku dziennego
Dobre Szczepionki
Dobre Szczepionki
makuc
KANIA czytałam o tym kiedyś. Masakra :-(
a to coś ode mnie w temacie szczepień:
http://www.twojewiadomosci.com.pl/content/obrady-targowicy-na-wiejskiej-tym-razem-pos%C5%82owie-sprzedali-najm%C5%82odszych
http://www.twojewiadomosci.com.pl/content/obrady-targowicy-na-wiejskiej-tym-razem-pos%C5%82owie-sprzedali-najm%C5%82odszych
Kania78
...
Brak słów, tam nikt się z nikim nie liczy :-(KANIA czytałam o tym kiedyś. Masakra :-(
Obrady Targowicy na Wiejskiej; tym razem posłowie sprzedali... najmłodszych | TWOJE WIADOMOŚCI
makuc
KANIA dokładnie. Najgorsze jest to, że jeżeli to rzeczywiście zostanie zatwierdzone to "góra" stwierdzając, że zbliża się epidemia nooo nie wiem - świńskiej grypy np. będzie nas mogła ZMUSIĆ do szczepienia siebie i dzieci. A kto na tym zarabia? wiadomo - Ci co bezpiecznie w fotelach sobie siedzą i o wszystkim decydują wkurza mnie to tym bardziej, że coraz bardziej ograniczają wolność obywateli. a wiadomo, że skoro jest taka ustawa to na dobrą sprawę mogą sobie to co chcą robić w kwestii szczepień
reklama
Podziel się: