reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepionki

reklama
dawidowe, dzięki za info o tej ospie. My się jeszcze nie zastanawialiśmy nad tą szczepionką bo priorytetem są pneumokoki a potem pewnie nas czeka ta obowiązkowa, która chyba już jest opóźniona u nas :dry: a przez choroby to napewno nam się jeszcze sporo zejdzie czasu z tymi wszystkimi szczepieniami ;-)

ida,
kciuki zaciśnięte! :tak:

mamaagusi,
ciesze się że wy już po i że wsio ok :-)

Ida trzymam kciukasy za dzisiejsze szczepienie.
Dawidowe u Was też, bo chyba macie dziś???
Roxannka witaj w klubie z opóźnionymi szczepieniami.

dzięki za kciuki! płaczu było co niemiara na sam widok fartucha już, uspokoiła się dopiero po wszystkim jak buciki założyliśmy i pognała do poczekalni do dzieci.
a zaszczepiliśmy dzisiaj nie na pneumo tylko ostatnią hexa - podobno termin mieliśmy na 11.02, szkoda ze nic o tym nie wiedziałam:/

Iduś trzeba było na swoim postawić ....my do tej pory nie zaszczpiliśmy i też ostatnio na to chciała mi szczepić, bo niby 3 miesiące do tyłu jesteśmy, ale powiedziałam, że to mój wybór i dziś chce pneumo.
Cieszę się, że już po bólu i że wszystko ok.
Dawidowe a Wy jak??
Mamagusi dobrze, że wszystko ok. I Agusia faktycznie waga piórkowa, ale ważne, że zdrowa i przybiera :-)

Ida uff cieszę się, że już po wszystkim. ale z tym heksa to dziwne hmm bo mi wpisała wczoraj na szczepieniu że na 11 kwietnia:confused: a przecież chyba mniej więcej w tych samych terminach wszyscy mamy szczepienia. no ale przynajmniej to masz z głowy.

reklama
IDA dobrze, że już po wszystkim. Teraz trzymam kciuki, żeby szczepionka dobrze sie przyjęła. A z tym terminem pneumo to :no::baffled: nie próbowałaś walczyć? Bo przecież to Twój wybór na co aktualnie szczepisz dziecko a nie pielęgniarek czy pediatry :angry:

Do góry