reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepionki

Ida dobrze, że macie to już za sobą, teraz najważniejsze, żeby nie było żadnych reakcji. Szkoda, że tak za Was decydują :baffled: to kiedy będzie pneumo?

reklama
za 4 tyg, proponowali obie naraz ale juz nie mówiac o tym że jakbym nawet sr.ała pieniędzmi to bym nie chciała, to fakty są takie że pieniędzmi nie sr.am:rofl2:
a po drugie, co do walki, zanim ja sie odezwałam to mąż się zgodził a przecież nie będę go między ludźmi tentegować:crazy:
termin faktycznie dziki... w ogóle powiedziały że mieliśmy przyjść na pneumo 11.02 a przecież ono jest 16-18miesiac, a my 18 mamy 9.04:baffled:
no ale dobrze że z głowy:blink:

Ida- u nas tez takie nadgorliwe zołzy ,że pierwszego dnia 15go miesiąca już ze strzykawą do Amelki chciały lecieć,ale się nie zgodziłam:no:.Trzymam kciuki za bezproblemowe przyjecie się szczepionki.
A co do terminu pneumo,to jak sobie jeszcze potem przesuniesz,tez nic nie będzie:-p- zawsze większy odstęp między to lepiej.I nie dawaj dwóch naraz,lepiej pojednczo.
Mamaagusi​- Agusia wcale na zdjęciach na taka kruszynke nie wygląda- wysoka jest :).Dobrze,że i u Was juz po i oby wszystko było ok.Bedzie,musi :).:*

Ida a dobrze zrozumiałam, że Wy o tym terminie 12.02 w ogóle nie wiedzieliście?
A co do akcji w gabinecie to reagujemy w takich sytuacjach skrajnie różnie, bo ja bym męża na pewno opierniczyła właśnie przy ludziach w takiej sytuacji ;-) i na pewno zrobiła po swojemu.
chociaż z drugiej strony jestem prawie pewna, że mąż by się nie odezwał.

Ida życzę zeby obyło sie bez przykrych niespodzianek
Nat ja tez mam taka naturę ale walczę z tym zeby nie opierniczac k przy ludziach bo sama tego nie lubię zreszta on pózniej sie boczy b długo

Wioli ja też tego nie lubię i on też tego nie lubi i się na mnie boczy (jak to nazwałaś), ale jakby się wtrącił w kwestię szczepienia to na pewno opiernicz by dostał

A co do akcji w gabinecie to reagujemy w takich sytuacjach skrajnie różnie, bo ja bym męża na pewno opierniczyła właśnie przy ludziach w takiej sytuacji ;-) i na pewno zrobiła po swojemu.chociaż z drugiej strony jestem prawie pewna, że mąż by się nie odezwał.
dosłownie jakbym o sobie czytała. Mojemu też by sie opiernicz, niezależnie od sytuacji dostał ;-) i koniec końców zrobiłabym po swojemu.

Nat u lekarza to on by sie nawet nieodezwal bo to ja tu decyduje:-DAle w innych sytuacjach nie potrafię sie powstrzymać cóż taka natura a z natura niema co walczyć ;-)

reklama
Ida to Was urządzili dzisiaj z tymi szczepieniami. Kurde jak ja nie lubię jak mi się te piguły wtrącają w szczepienie mojego dziecka? My jak jeszcze nie szczepiliśmy się na tą odrę/świnkę/ różyczkę to też do mnie wydzwaniały kiedy będziemy, no ale starałam się bronić swoich racji i postawiłam na swoim - dopiero w lutym małego zaszczepiliśmy:-)
To teraz kciuki żeby żadnych objawów poszczepiennych nie było.

Do góry