reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepionka MMR

u nas po wczorajszym szcepieniu HIbem mała ma w miejscu szcepienia mega twardą, napuchniętą, czerwoną, gorącą gulę:wściekła/y:dotykałam tego,zero reakcji to znaczy,że jej nie boli, ale wyglądac okropnie:wściekła/y:

reklama
kurde jest jeszce gorzej, teraz pojawił się na tym siniak i ma kolor fioletowy:wściekła/y:macie może pomysł, co zrobić, aby opuchlizna zeszła?

Maga - może posmaruj to miejsce altacetem w żelu ja tak robiłam Antosiowi jak miał takie siniaki po szczepieniach :tak::tak:pomagało

ja mam troszke pomieszane w glowie ze szczepieniami

sluchajcie mam pytanko-teraz ta szczepionka na polio to ktora dawka? 3 tak?

wlasnie tereska-kacper mial czesc w pl czesc tu no i brakowac mi bedzie tej polio 3 dawki...............a potem to raczej zgodnie z tutejszym kalendarzem juz bedziemy leciec

własnie ja juz sama nie wiem jak to jest .....bo tutaj troszeczke inaczej to wygląda i jakbym kiedys do pl wróciła to co???........nie mam zielonego pojecia:(

dziewczyny, ja nie mam zielonego pojęcia. Panie pielęgniarki wpisują mi do książeczki kiedy mam przyjść na następną dawkę, albo na szczepienie i .... może to niedobrze,ale ja tego nie kontroluję :confused:

reklama
no właśnie mi pielęgniarki też zawsze wpisywały kiedy i co - a teraz nic nie mam wpisane - więc moje pytanie - kiedy kolejne szczepienie i na co ?????????????

Do góry