reklama
katiNJ
Fanka BB :)
ale Katinj- czy on dostal Priorix? czy MMR2?
Maga- dzieki :-)
Aniu nie mam pojecia co dostal. Lekarka mi mowila na co jest szcepiony ale czym to juz nie. A w karcie szczepien jest tylko wymienione na co zostal zaszczepiony.
Dzicei kolezanek przechodzily to szczepienie bez problemow,wiec pewnie to sprawa indywidualna. Dzis wysypalo go jeszcze bardziej, caly jest w czerowne kropki ale nie ma temperatury i czuje sie dobrze.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filipek tez jeszcze nie zaszczepiony, jak byl termin to byl podziebiony, potem przeprowadzka, a teraz chcę zaczekać, aż bedziemy z powrotem w Krakowie. Ale kurcze tez najchetniej zaszczepiłabym osobno. Tymbardziej, że Filip nigdy nie mial zadnyc skutkow ubocznych i boje się jak będzie przy tak silnej dawce jaką jest MMR czy Priorix.
Emcia
Marcowa Mama '06
Na pocieszenie dla mam ktore jeszcze nie szczepily dzieciackow MMR, Ella juz zaszczepiona dzis mija 11 dzien i zadnych, podkreslam ZADNYCH skutkow ubocznych do tej pory nie miala! A przy szczepieniu nawet nie mialknela a miala 2 zastrzyki, bo tu daja razem Hib przypominajaca!
Taki zuch malutki!!
:-)
Buziaczki!!!

Buziaczki!!!
my zaszczepiliśmy się dzisiaj, prioxem podobno. Iga w przychodni była w swoim żywiole, dzieci dużo, popisywała się i uwodziła. Aż się mnie jedna kobieta spytała, czy moje dziecko zawsze takie ...żywe
no cóż, z reguły żywsze nawet....
przy szczepieniu nieco kwęknęła no i na razie jest ok...zobaczymy co dalej...

przy szczepieniu nieco kwęknęła no i na razie jest ok...zobaczymy co dalej...
iwka31
Fanka BB :)
Marys tez zaszczepiona dzisiaj :-) szczepionka MMR , ale ona nie byla tak zachwycona w przychodni , tzn . dopoki nie zobaczyla lozka to bylo ok, no a potem syrena do konca :-), i jak wyszlismy placz jak reka odjal .
A teraz czekam i mam nadzieje ze sie nie doczekam zadnych przykrych objawow:-).
A teraz czekam i mam nadzieje ze sie nie doczekam zadnych przykrych objawow:-).
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
u nas na MMR ..Patryk był szczepiony gdy skończył 12 miesięcy i dodatkowo dostał wtedy jeszcze dwie inne szczepionki .......wszystko było oki

reklama
No i juz po wszystkim...:-)Melduję, że Martynka została zaszczepiona....
Dostałam też ulotkę MMRII i pisze w niej, że WYJĄTKOWO może wystapić gorączka i wysypka, jako działania niepożądane....
No zobaczymy, zobaczymy.....:-)
Dostałam też ulotkę MMRII i pisze w niej, że WYJĄTKOWO może wystapić gorączka i wysypka, jako działania niepożądane....

No zobaczymy, zobaczymy.....:-)

Podziel się: