reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
no i po szczepieniu, trafiła nam się super pielęgniarka i nie było ani jednej łzy:-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
u nas prevenar 305 zł, a infarix 125my mielismy dokladnie to samo a ile Aga placilas za swoje szczepionki tak z ciekawosci pytam jake sa ceny
ja za prevenar 280 a za inf 135,00
u nas prevenar 305 zł, a infarix 125
u nas prevenar - 300,00
a 30 sieprpnia wybieramy się na Infanrix Hexa - 185,00
za który infanrix tak mało płacicie? za hexę?
ja kupuje niestety w aptece
prevenar 345 zł
infanrix hexa 226 zł
ja kupuję u mojej lekarki
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ja płaciłam 125 zł za zwykły infarix, tzw.5 w1, zastanawiam się dlaczego szczepicie hexą, przecież wzwb podaje się dzieciakom tylko 2 razy, zaraz po urodzeniu, potem 6 tygodni później i ostatnie po skończeniu pół roku(jako dawka przypominająca), mi pediatra odradzała hexę, co mówiły wasze czym motywowały podanie infarix hexa(6w1)?za który infanrix tak mało płacicie? za hexę?
ja kupuje niestety w aptece
prevenar 345 zł
infanrix hexa 226 zł
kupuje w przychodnija kupuję u mojej lekarki
aga-pg na dwie szczepionki z pocałowaniem ręki powinni ci dać min. 10 % rabatu, szkoda że nie sprawdziłaś innej apteki, bo różnica między tym co zapłaciła Lenulka i Ty nieco wkurzająca Jak kupowałam Varilix w aptece u nas sami mi zaproponowali rabat i zamiast zapłacić 215 zł, zapłaciłam 185 A swoją drogą wszystkie szczepionki powinny być skojarzone i nie powinniśmy za nie płacić.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agusia9915
Matka wariatka
my dostałysmy recepte i przymus zaszczepienia Prewenarem
ale jak dobrze kojarze w zeszłym roku płaciłam w aptece 250 a winnej podobno najtanczej kosztowała z rabatem 290 czy jakos tak
ale jak dobrze kojarze w zeszłym roku płaciłam w aptece 250 a winnej podobno najtanczej kosztowała z rabatem 290 czy jakos tak
reklama
Podziel się: