reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

reklama
my mielismy dokladnie to samo a ile Aga placilas za swoje szczepionki tak z ciekawosci pytam jake sa ceny
ja za prevenar 280 a za inf 135,00

za który infanrix tak mało płacicie? za hexę?

ja kupuje niestety w aptece :baffled:
prevenar 345 zł
infanrix hexa 226 zł
ja płaciłam 125 zł za zwykły infarix, tzw.5 w1, zastanawiam się dlaczego szczepicie hexą, przecież wzwb podaje się dzieciakom tylko 2 razy, zaraz po urodzeniu, potem 6 tygodni później i ostatnie po skończeniu pół roku(jako dawka przypominająca), mi pediatra odradzała hexę, co mówiły wasze czym motywowały podanie infarix hexa(6w1)?

ja kupuję u mojej lekarki
kupuje w przychodni:tak:
aga-pg na dwie szczepionki z pocałowaniem ręki powinni ci dać min. 10 % rabatu, szkoda że nie sprawdziłaś innej apteki, bo różnica między tym co zapłaciła Lenulka i Ty nieco wkurzająca:( Jak kupowałam Varilix w aptece u nas sami mi zaproponowali rabat i zamiast zapłacić 215 zł, zapłaciłam 185;) A swoją drogą wszystkie szczepionki powinny być skojarzone i nie powinniśmy za nie płacić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my dostałysmy recepte i przymus zaszczepienia Prewenarem:zawstydzona/y:
ale jak dobrze kojarze w zeszłym roku płaciłam w aptece 250 a winnej podobno najtanczej kosztowała z rabatem 290 czy jakos tak

reklama
Do góry