reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZCZEPIENIA- szczepić nie szczepić oto jest pytanie

reklama
dostaliśmy dzis wezwanie na szczepienia - na gruzlice i wzw, a zostawiałam przeciez pismo w szpitalu, ze nie szczepimy:baffled: Mogliby sie jakos informowac, a nie znaczki marnowac.

a o mnie chyba w przychodni zapomnieli;-)nie wzywają na szczepienia, teraz i tak chciałam chwile poczkeac bo kicha - raczej pewnie z powodu suchego powietrza ale wolę przeczekać a jak jszcze nie wzywają to juz w ogóle

my też nie stawiliśmy się na szczepienie pod koniec lutego i nikt nic nie mówił jeszcze. ale zaszczepie tylko trochę później:)

U nas też jestem w szoku, że jeszcze nie dzwonili ani nic nie przysłali... Do starszej przysyłali, a teraz nie. I dobrze :).

ja na szczepienie pójdę dopiero wtedy, jak będę miała Tośkę gdzie zostawić...

muszę dodać swój wpis by mamy wiedziały ze sa jeszcze na tym forum mamy szczepiące :)))
ja szczepie
Marcelek jest zaszczepiony na gruźlice wszystkimi dawkami przysługującymi mu do tej pory infanrix hexa i pneumokoki oraz mmrII.
Danielek ma juz za sobą szczepienie na gruźlice i pierwsza dawkę infanrix hexa.

ewelinka katar nie jest przeciwwskazaniem do szczepień. gorączka owszem tak ale katarek nie.

to Ty sobie spokojnie szczep, Marys:tak:

ja bym dziecka z katarem nie zaszczepiła -A skąd mam wiedziec, kiedy to tylko katar, a kiedy poczatek czegos powazniejszego?? (katar jest np. pierwszym objawem ospy!! )

Vileyka to tak jak my. Ale jak Zośkę jutro zaszczepią to tylko 4 tyg ;).

A ciekawa jestem, czy zaszczepią bez gadania, czy karzą zapłacić- musimy oczyszczone- wskazanie od neurologa.

reklama
u mnie dzwonia i mecza o szczepienia...mała przychodnia. w Poznaniu nie dzwonili jak zalegałam 4 mies.
Ja ide z chlopakami 21 na kłucie. Mam nadzieje, ze pójdzie bezobjawowo.

Połozna mi pow ze u nas w przychodni babka dostała kare za nieszczepienie. Mialo byc 5tys a chyba płaciła 1,5tys...zalegała rok ze szczepieniem

Do góry