reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
a o mnie chyba w przychodni zapomnieli;-)nie wzywają na szczepienia, teraz i tak chciałam chwile poczkeac bo kicha - raczej pewnie z powodu suchego powietrza ale wolę przeczekać a jak jszcze nie wzywają to juz w ogóle
marys16
Fanka BB :)
muszę dodać swój wpis by mamy wiedziały ze sa jeszcze na tym forum mamy szczepiące ))
ja szczepie
Marcelek jest zaszczepiony na gruźlice wszystkimi dawkami przysługującymi mu do tej pory infanrix hexa i pneumokoki oraz mmrII.
Danielek ma juz za sobą szczepienie na gruźlice i pierwsza dawkę infanrix hexa.
ewelinka katar nie jest przeciwwskazaniem do szczepień. gorączka owszem tak ale katarek nie.
ja szczepie
Marcelek jest zaszczepiony na gruźlice wszystkimi dawkami przysługującymi mu do tej pory infanrix hexa i pneumokoki oraz mmrII.
Danielek ma juz za sobą szczepienie na gruźlice i pierwsza dawkę infanrix hexa.
ewelinka katar nie jest przeciwwskazaniem do szczepień. gorączka owszem tak ale katarek nie.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u mnie dzwonia i mecza o szczepienia...mała przychodnia. w Poznaniu nie dzwonili jak zalegałam 4 mies.
Ja ide z chlopakami 21 na kłucie. Mam nadzieje, ze pójdzie bezobjawowo.
Połozna mi pow ze u nas w przychodni babka dostała kare za nieszczepienie. Mialo byc 5tys a chyba płaciła 1,5tys...zalegała rok ze szczepieniem
Ja ide z chlopakami 21 na kłucie. Mam nadzieje, ze pójdzie bezobjawowo.
Połozna mi pow ze u nas w przychodni babka dostała kare za nieszczepienie. Mialo byc 5tys a chyba płaciła 1,5tys...zalegała rok ze szczepieniem
Podziel się: