Zuzanna1234
Fanka BB :)
Ja tutaj tylko zostawię. Mój dziadek przeszedł covida bezobjawowo ponad 80 lat l. Oczywiście szedł za tłumem i się zaszczepił. 10 dni po szczepionce czul się tak zle, ze wzywaliśmy pogotowie. Wypuścili go następnego dnia, a on czuł się zle przez dobry miesiąc. Ból głowy drętwienia rąk, nóg. Mówi, ze nigdy tak zle się nie czuł. Zrezygnował z drugiej dawki. Jego znajomy teraz 10 dni po drugiej dawce. Drętwienie rąk, nóg, ból głowy nie wstaje z łóżka l, brak sił. Mojej przyjaciółki teściowa około 8 dni po szczepieniu brak czucia w rękach i nogach, sika do łóżka, nie wstaje, przewróciła się nawet ostatnio jak próbowała wstać. Teraz się wypowiada znany gitarzysta, ze jego żona 10 dni po szczepieniu paraliż twarzy i wiele innych dolegliwości ( poczytaj sobie ). Kolejne zgony po szczepieniach. Ja powiem tyle nie zaszczepie się chyba, ze mnie do tego zmusza siłą. Będąc w ciąży nigdy bym nie naraziła dziecka na komplikacje, ale wiadomo każdy ma własne zdanie i nie potępiam osób, które się szczepią.