reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Zdecydowanie, szkoda, że opcji takiej nie ma... oby Tusia też już jak najszybciej miała to wszystko za sobą!
ialam masc do oka ale ponoc rownie wazne jest rozgrzewanie
Kochane, klade sie-jeatem u rodzicow, Maja wczesnie zasnela i pewnie wczesnie wstanie, a jutro stresujacy dzien przede mna- A. rano wylatuje ze Stanow i bedzie dopiero na 18 w W- wie bo z przesiadka leci... Nie lubie jak on tak lata
Kochane, klade sie-jeatem u rodzicow, Maja wczesnie zasnela i pewnie wczesnie wstanie, a jutro stresujacy dzien przede mna- A. rano wylatuje ze Stanow i bedzie dopiero na 18 w W- wie bo z przesiadka leci... Nie lubie jak on tak lata
Moon my już stosowaliśmy Krople Dicortinef, Maxtroll, DIfadol, maść Maxtroll, a teraz mamy krople i maśc Folxal, mam nadzieję, że pomoże. Z tym ogrzewaniem jej nie odpuszczam, wierzę że w końcu ja zpacyfikuję.
Szczęśliwego lotu dla męża i ile startów tyle lądowań życzę. Oj będzie jutro gorąca noc;-)
Szczęśliwego lotu dla męża i ile startów tyle lądowań życzę. Oj będzie jutro gorąca noc;-)
u nas priorix pod koniec zeszłego roku, hexa w zeszłym tygodniu, na szczęście bez żadnych nieporządanych reakcji (może jednego dnia jakby lekko 'cieplejsza' niż normalnie ale nawet temp nie mierzyłam...):-)
ja się strasznie bałam priorixa
ja się strasznie bałam priorixa
traschka
Mama Marysi
a mnie czeka podwójne szczepienie, oboje naraz Infanrixem. Nie wiem jak to wytrzymam Póki co Marysia ma jeszcze lekki katar więc się wstrzymuję, ale to jednak nieuchronne. No skąd pieniądze na te szczepienia wziąć:-(
nutria
Mama X 2009
brr.. ja bliźniaki w końcu szczepię tymi NFZ - w sensie darmowymi... i wyglądają ok. Ale skąd ja niby żuczek mały mam wiedzieć, ze któreś są lepsze... ?
No ale o tym już było.
W każdym razie czeka nas mocno opóźniona różyczka i świnka. Czy ktoś wie jaki skutek ma szczepienie póxnie o pół roku czy ileś tam - niż zalecają to odgorne zalecenia.. ?
No ale o tym już było.
W każdym razie czeka nas mocno opóźniona różyczka i świnka. Czy ktoś wie jaki skutek ma szczepienie póxnie o pół roku czy ileś tam - niż zalecają to odgorne zalecenia.. ?
reklama
Podziel się: