reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A

agaklaudia2

Gość
Może jak będzie cieplo to na spacerek do Parku Kasprowicza? Mam 5 miesięcznego synka i chętnie wymienie się informacjami na spacerku i nie tylko. Pozdrawiam.

reklama
hej ja jestem ze szczecina i mieszkam na redzie :) mam synusia 2 miesięcznego i narazie nie wypuszczamy sie na bardzo długie spacerki tylko w okolicy - dlatego park kasprowicza odpada ale może za jakiś czas? zobaczymy! Z chęcią bym się z Toba umówiła bo narazie nie znam żadnej mamy z którą mogłabym powymieniać ciekawe spostrzeżenia o naszych dzieciaczkach :D Napisz gdzie mieszkasz! pozdrawiam

;D czesc
ja tez jestem ze szczecina i mieszkam za geanem
bede miala synka 7 kwietnia i jak juz dojde do siebie to chetnie umowie sie na spacerek. pozdrawiam

;D
Hej, ja też jestem ze Szczecina, moja córeczka w tym miesiącu będzie miała pierwsze urodziny!

Witam!
Są mamy i tatusiowie ze Szczecina. Adaś ma 7 miesięcy i mieszkamy na Osowie

Pozdawiamy wszystkich milusińskich i ich rodziców.

czesc dziewczynki :)
ja też Szczecin (Krzekowo).KingaB - widziałam w jakimś innym wątku, że Twój mąż jest ze Stargardu. Mój też :)
A jeżeli chodzi o dzieci, to mój niemowlaczek urodzi się w ciągu najbliższych tygodni, a starszy synek ma trzy latka. Pozdrawiam.

hej
Też jestem prawie ze Szczecina, mieszkam w Gryfinie. Ale w Stargardzie mam kolegę i zgadzam sie z Waszą opinią - to zajefajny kolega... ;D

Hej hej!
Ja tez jestem ze Sz-na, Prawobrzeze sie klania. Mam 3-miesieczna Julcie. A odnosnie meza, nie jest ze Stargardu- ale jest tez jest fajny :D
Pozdrawiam

reklama
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE MAMY ZE SZCZECINA!!!MAM NA IMIĘ OLA I OD 2 LAT TU MIESZKAM!!!TAK BARDZO CHCIAŁŁA BYM POZNAĆ MAMĘ "SZCZECINIANKE ",KATÓRA BORYKA SIĘ Z TAKIMI SAMYMI PROBLEMAMI JAK JA!!!!!GÓRĄCO POZDRAWIAM!!!!!

Do góry