reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki w ciąży :)

Ja chodziłam do przychodni na kadłubka. Wystarczy się zapisać do tamtejszej położnej i szkoła jest free. Na zajęcia przyjmują po 25tc.
Polecam :)

reklama
Znajoma chodziła do bezpłatnej i do tej co ja w tym samym czasie. Mówi, że nie ma porównania i płatna szkoła o wiele lepsza. No ale zależy czego się oczekuje. Ja jestem bardzo zadowolona :)

Czesc!
Dziś zaczynam 20 tc i własnie szukam szkoły rodzenia. Słyszałam o przychodni na Kadłubka, w ktorej zajęcia są za darmo, wystarczy jedynie zapisac sie do położnej z ich przychodni.Podobno zapisy ruszaja już jutro, a zajęcia zaczynaja sie od listopada. Wie ktoś coś więcej na ten temat? Alfa dowiedziałaś sie może czegos wiecej?

Kiri, polecam SZKOŁA RODZENIA im. św. Joanny Beretty Molli , SZCZECIN

Listopadowe spotkania Klubu Kangura odbędą się w Szczecinie:

-
w sobotę – 10.11.2012 – g. 12.00-14.00
- we wtorek – 27.11.2012 – g.16.30-18.30
w Szkole Rodzenia przy ul. Rayskiego 25/2
Zapraszamy zarówno stałych bywalców jak i wszystkich pragnących rozpocząć przygodę z chustowaniem. Niezmiennie udzielamy instruktażu chustowania, można przejrzeć i poprzymierzać różne chusty i nosidła, a przede wszystkim spotkać się w sympatycznym gronie pozytywnie zakręconych rodziców. Do zobaczenia!

Dziewczyny, wstawiłam całą masę ubrań na Allegro. Może coś Was zainteresuje. Na razie same góry, jutro jadę ze spódnicami i spodniami. Będę też miała męskie koszule, kurtki skórzane i gajery, nawet jakieś Lagerfeldy mają do mnie zajechać. Wszystko nowe, albo prawie nowe, nie noszone.
Są też ciążowe :)

www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=1094228

Witam,

Widzę, że mało mało Tu przyszłych mamusiek ze Szna :(
Zamierzam rodzić w wojskowym bo bardzo dobra atmosfera- ludzka, warunki- luksusów na pewno nie ma. oje koleżanki rodziły w Wojskowym i każda poleca :)

reklama
Ja też się na Wojskowy już zdecydowałam - miałam rodzić 17.06, ale prawdopodobnie będzie koniec maja sądząc po malucha tempie wzrostu ;)

Do góry