reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

Ja chodziłam do przychodni na kadłubka. Wystarczy się zapisać do tamtejszej położnej i szkoła jest free. Na zajęcia przyjmują po 25tc.
Polecam :)

reklama
Znajoma chodziła do bezpłatnej i do tej co ja w tym samym czasie. Mówi, że nie ma porównania i płatna szkoła o wiele lepsza. No ale zależy czego się oczekuje. Ja jestem bardzo zadowolona :)

Czesc!
Dziś zaczynam 20 tc i własnie szukam szkoły rodzenia. Słyszałam o przychodni na Kadłubka, w ktorej zajęcia są za darmo, wystarczy jedynie zapisac sie do położnej z ich przychodni.Podobno zapisy ruszaja już jutro, a zajęcia zaczynaja sie od listopada. Wie ktoś coś więcej na ten temat? Alfa dowiedziałaś sie może czegos wiecej?

Kiri, polecam SZKOŁA RODZENIA im. św. Joanny Beretty Molli , SZCZECIN

Listopadowe spotkania Klubu Kangura odbędą się w Szczecinie:

-
w sobotę – 10.11.2012 – g. 12.00-14.00
- we wtorek – 27.11.2012 – g.16.30-18.30
w Szkole Rodzenia przy ul. Rayskiego 25/2
Zapraszamy zarówno stałych bywalców jak i wszystkich pragnących rozpocząć przygodę z chustowaniem. Niezmiennie udzielamy instruktażu chustowania, można przejrzeć i poprzymierzać różne chusty i nosidła, a przede wszystkim spotkać się w sympatycznym gronie pozytywnie zakręconych rodziców. Do zobaczenia!

Dziewczyny, wstawiłam całą masę ubrań na Allegro. Może coś Was zainteresuje. Na razie same góry, jutro jadę ze spódnicami i spodniami. Będę też miała męskie koszule, kurtki skórzane i gajery, nawet jakieś Lagerfeldy mają do mnie zajechać. Wszystko nowe, albo prawie nowe, nie noszone.
Są też ciążowe :)

www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=1094228

Witam,

Widzę, że mało mało Tu przyszłych mamusiek ze Szna :(
Zamierzam rodzić w wojskowym bo bardzo dobra atmosfera- ludzka, warunki- luksusów na pewno nie ma. oje koleżanki rodziły w Wojskowym i każda poleca :)

reklama
Ja też się na Wojskowy już zdecydowałam - miałam rodzić 17.06, ale prawdopodobnie będzie koniec maja sądząc po malucha tempie wzrostu ;)

Do góry