reklama
Idiosynkrazja
Zaangażowana w BB
A czy na Pomorzanach nie jest przypadkiem za darmo? Bo na Zdrojach to chyba płatne zajęcia.
Czesc!
Dziś zaczynam 20 tc i własnie szukam szkoły rodzenia. Słyszałam o przychodni na Kadłubka, w ktorej zajęcia są za darmo, wystarczy jedynie zapisac sie do położnej z ich przychodni.Podobno zapisy ruszaja już jutro, a zajęcia zaczynaja sie od listopada. Wie ktoś coś więcej na ten temat? Alfa dowiedziałaś sie może czegos wiecej?
Dziś zaczynam 20 tc i własnie szukam szkoły rodzenia. Słyszałam o przychodni na Kadłubka, w ktorej zajęcia są za darmo, wystarczy jedynie zapisac sie do położnej z ich przychodni.Podobno zapisy ruszaja już jutro, a zajęcia zaczynaja sie od listopada. Wie ktoś coś więcej na ten temat? Alfa dowiedziałaś sie może czegos wiecej?
Kiri, polecam SZKOŁA RODZENIA im. św. Joanny Beretty Molli , SZCZECIN
Listopadowe spotkania Klubu Kangura odbędą się w Szczecinie:
-
w sobotę – 10.11.2012 – g. 12.00-14.00Listopadowe spotkania Klubu Kangura odbędą się w Szczecinie:
-
- we wtorek – 27.11.2012 – g.16.30-18.30
w Szkole Rodzenia przy ul. Rayskiego 25/2
Zapraszamy zarówno stałych bywalców jak i wszystkich pragnących rozpocząć przygodę z chustowaniem. Niezmiennie udzielamy instruktażu chustowania, można przejrzeć i poprzymierzać różne chusty i nosidła, a przede wszystkim spotkać się w sympatycznym gronie pozytywnie zakręconych rodziców. Do zobaczenia!
Dziewczyny, wstawiłam całą masę ubrań na Allegro. Może coś Was zainteresuje. Na razie same góry, jutro jadę ze spódnicami i spodniami. Będę też miała męskie koszule, kurtki skórzane i gajery, nawet jakieś Lagerfeldy mają do mnie zajechać. Wszystko nowe, albo prawie nowe, nie noszone.
Są też ciążowe
www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=1094228
reklama
Lilit
Zaciekawiona BB
Ja też się na Wojskowy już zdecydowałam - miałam rodzić 17.06, ale prawdopodobnie będzie koniec maja sądząc po malucha tempie wzrostu