reklama
Rozwiązanie
Prosze poczytaj :Witam. Nie wiem w jakim forum bym mogła zadać to pytanie. Czy któraś z Was może mi wyjaśnić co to jest pecherzyk ciążowy? Stwierdzono u mnie przez ginekologa, że jest we wczesnej ciąży. To moja pierwsza ciąża i niezbyt znam się na tym.
Link do: Pęcherzyk ciążowy
Jestes po prostu na poczatku ciąży, za jakis czas zamiast pęcherzyka zobaczysz juz zarodek [emoji6]
Spokojnej ciąży[emoji6]
Roksanka98
Fanka BB :)
Szansa na ciaze jest zawsze.
A skąd ta pewność że masz dzisiaj owulację? Masz monitoring cyklu u ginekologa? Robiłaś testy owulacyjne? Tak jak koleżanka wspomniała, plemniki mogą w kanale rodnym przeżyć do 5 dni. Wiec jeżeli jesteś pewna że dziś jest owulacja to w sumie szanse na ciążę są jak najbardziej. A czy spore to nie wiem. Bo trafiając w owulację ze staraniami masz jakieś 30% procent szans że się uda.Czy jest szansa na ciążę skoro Owulacja jest dzisiaj a współżycie bylo w poniedziałek wieczór!!?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Owulacje tak na prawde moze ci potwierdzić tylko monitoring w 99%.Pewność. Mam kalendarzyk po za tym bóle podbrzusza itp. Ale po za tym szyjka macicy jest nisko i miękka. Nie wiem czy coś to zmienia
Kalendarzyk ani objawy o ktorych piszesz to zaden pewnik.
1
185097
Gość
U jednej kobiety te plemniki mogą żyć te 5 dni i czekać sobie, u drugiej 2-3 dni a u trzeciej tylko kilka godzin...wszystko zalezy od jakości plemników i środowiska jakie występuje u kobiety, czy im sprzyja czy nie.plemniki żyją do 5 dni w kanale rodnym
To poczytaj jeszcze raz. Kalendarzyk i objawy to niestety żaden pewnik. Pewnik to monitoring u ginekologa, duże prawdopodobieństwo mogą Ci dać tez testy owulacjne. A z tą bujdą to jeszcze tak dodam że zwróć uwagę na rozpiske dni płodnych u kobiety według większości kalendarzykow. Tam z reguły jest zaznaczone że największe prawdopodobieństwo na zajście w ciążę jest w owulację, ale zaznaczone jest też duże prawdopodobieństwo na zajście w ciążę od 2 dni przed owulacją do 2 dni po owulacji.Czytałam że to bujda
1
185097
Gość
Zapraszam na watek Staraczki 2018-2019[emoji5]Dziękuję wam dziewczyny poprostu bardzo bym chciała zajść
reklama
No to na spokojnie, czasem to może potrwać trochę dłużej, ale trzymam kciuki za "złoty strzał"Dziękuję wam dziewczyny poprostu bardzo bym chciała zajść
reklama
1
185097
Gość
Który to Twoj cykl staran?Wątpię dziekuje