Lady Loka
Fanka BB :)
Zasada jest taka, że jeżeli to objawy ciązy, tp test wyjdzie pozytywny.Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko. Mam do Was takie pytanie, nie wiem czy któraś tak miała, ja pamiętam że miałam podobne „objawy” jeśli można to tak nazwać w pierwszej ciąży już kilka dni po zapłodnieniu. Mianowicie, wczoraj kłucie w podbrzuszu i potworny ból głowy. Aż było mi niedobrze. Hałas i światło przeszkadzały. Kołatania serca co jakiś czas. Wieczorem po kąpieli ból trochę ustał i kochaliśmy się z mężem ale było inaczej niż dotychczas. Zdziwiło mnie to że czułam lekki dyskomfort i taka jakby gąbkę w środku, takie napuchnięcie, pełność w podbrzuszu, nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy to ja już sobie wkręcam teraz ale czuję inne samopoczucie niż w poprzednich cyklach a naprawdę bardzo uważnie obserwowałam swoje ciało przez ostatnie lata ponieważ miałam założoną spiralę. Do miesiączki jeszcze trochę czasu ale zastanawia mnie to jak się czuję i czy któraś z Was miała podobnie pozdrawiam
Ale dla mnie to bardziej objawy migreny