reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szansa na ciążę

Hmm...chyba nie, 14dc byłam na monitoringu w klinice i były 3 spore pęcherzyki ( jestem na stymulacji Aromekiem, 2 cykl). Niedługo idę po test na początek, zobaczymy, trochę się stresuję,że będzie jak zwykle, ale wiem juz,ze trzeba zrobić,żeby nie być w złudnej nadziei 😊 Dziękuję 🥰
Testuj i dawaj znać ;)

reklama
A potwierdzałaś jakoś owulację?
Kiedy był ostatni stosunek?
Beta ujemna dzisiaj byłam po wyniki. I dostalam okresu dzisiaj rano jak na złość. I mowie gin że mam problem z zajsciem w ciążę to przepisał mi tabletki pregna start. I niewiem czy mi to pomoże 😭czytalam inne fora ze pisały dziewczyny ze pomoglo im

Beta ujemna dzisiaj byłam po wyniki. I dostalam okresu dzisiaj rano jak na złość. I mowie gin że mam problem z zajsciem w ciążę to przepisał mi tabletki pregna start. I niewiem czy mi to pomoże 😭czytalam inne fora ze pisały dziewczyny ze pomoglo im

Przecież to suplement dla kobiet w ciąży i przed ciąża, żadna magia :D

To suplement diety, tego typu suplement należy przyjmować przed zajściem w ciążę, jednak nie ma on nic wspólnego ze zwiększeniem szans na zajście. Jeśli masz problem od ponad roku to jest to wskazanie do wykonania badań u lekarza zajmującego się niepłodnością. Nie chodziłabym więcej do lekarza, który na informację, że od roku nie możesz zajść w ciążę proponuje jedynie suplement diety.

W tej sytuacji to zbadanie hormonów, być może jest problem z drożnością jajowodów, zbadanie nasienia partnera, przyczyn może być dużo więcej.

Hej
Jest seks bez zabezpieczenia, więc jest szansa na ciążę 🙂
Nie powiem Ci jaka, i pewnie nikt nie powie. Mogę jedynie trzymać za Was kciuki.
Natomiast - jeśli tego jeszcze nie zrobiłaś - sprawdź dlaczego Twoje cykle są rozregulowane (lekarz, badania i ewentualne leczenie).
Hejka wyszłam mi beta 0.13 i ktoś mógłby mi objaśnić dokładnie czy tak czy nie

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa, staramy się z mężem o drugie dziecko. Mam do Was takie pytanie, nie wiem czy któraś tak miała, ja pamiętam że miałam podobne „objawy” jeśli można to tak nazwać w pierwszej ciąży już kilka dni po zapłodnieniu. Mianowicie, wczoraj kłucie w podbrzuszu i potworny ból głowy. Aż było mi niedobrze. Hałas i światło przeszkadzały. Kołatania serca co jakiś czas. Wieczorem po kąpieli ból trochę ustał i kochaliśmy się z mężem ale było inaczej niż dotychczas. Zdziwiło mnie to że czułam lekki dyskomfort i taka jakby gąbkę w środku, takie napuchnięcie, pełność w podbrzuszu, nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy to ja już sobie wkręcam teraz ale czuję inne samopoczucie niż w poprzednich cyklach a naprawdę bardzo uważnie obserwowałam swoje ciało przez ostatnie lata ponieważ miałam założoną spiralę. Do miesiączki jeszcze trochę czasu ale zastanawia mnie to jak się czuję i czy któraś z Was miała podobnie 🧐 pozdrawiam

Do góry