reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
dziewczyny uwielbiam ten watek jak widzę te wszystkie ciuszki wózeczki i inne drobiazgi dla maluszków które kupujecie to jestem oczarowana nimi, ale dzisiaj załamke lekką dostałam bo wy już o smoczkach jak znawczynie rozmawiacie a ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maleństwa:zawstydzona/y: a do tego zadeklarowałam się że jeszcze troche pochodzę do pracy a więc nie będe miała jeszcze czasu na zakupowe szaleństwa trochę mi wstyd ze moja malutka jeszcze nic nie ma:zawstydzona/y:

Ja chcę kupić Avent lub Tommee Tippee słyszałam same pozytywne opinie o tych dwóch firmach:-)

chciałabym nie kupować wogóle:tak: i wychować bez smoczka. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Ale jeśli miałabym kupić to te toommee tippee, mają takie które budowa przypominają sutek.

Ja mam właśnie dylemat. Też tak ja Paulla wolałabym nie kupować smoczka, ale nie wiem czy to możliwe. A jeśli już będę musiała to na pewno Avent lub Toomee Tippee bo dużo dobrego o nich słyszałam.

Super i jakie tanie wow :)

Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?

Ja mam właśnie dylemat. Też tak ja Paulla wolałabym nie kupować smoczka, ale nie wiem czy to możliwe. A jeśli już będę musiała to na pewno Avent lub Toomee Tippee bo dużo dobrego o nich słyszałam.

Super i jakie tanie wow :)

Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?

Moje znajome dały radę bez smoczka. Kupiły ale nie używały:tak:
A co do pampersów, to mam zamiar tylko takie używać. Lepiej wchłaniają, i sa chyba bardziej higieniczne. Tetra tylko jako pomoc przy przewijaniu albo w razie "W"

reklama

faktycznie ciut drogi, ale bardzo ładny i chyba porządny, zwierzaczki słodkie, a śpiworek bardzo przydatny, mojej kumpeli dwuletnia córeczka nadal śpi w takim, bo się w nocy nie rozkopuje i się naprawdę sprawdza:tak:

sliczne te wasze ubranka wiec ja tez sie chciałam pochwalic kilkoma moimi:-)

Marga super ciuszki, baaardzo eleganckie :-)

A ja właśnie dzięki kalinie zakupiłam ten piękny i prześliczny komplecik:-D

CUDNY DRESIK FIRMY"KappAhl"! STAN BDB!! (791209189) - Aukcje internetowe Allegro

no Mamo Sówka dresik pierwsza klasa, że o sówce nie wspomnę:-D

Ja wczoraj kupilam kombinezon dla malej i jedno body :-)
I pochwale sie moim starszym szkrabem bo jeszcze chyba go nie pokazywalam :-) Zajada dzisiaj rano

Dusia słodkie ciuszki, a synek:szok: świeeetny chłopaczek:tak: czy ja dobrze, że widzę, że on ma rude włoski?? już go uwielbiam:-D mały słodziak:tak:

Dziewczynki jakie smoczki uspokajające kupujecie swoim pociechom ?:)

ja mam nadzieję, że obejde się bez, ale kupiłam jeden i nie Avent i nie Toomee Tipee, bo jak oglądałam tyo były droższe i po dwa pakowane, ja mam jeden z NUKa silikonowy anatomiczny smoczek uspokajający, jak trzeba będzie (a mam nadzieję, że nie:no:) to wyskoczę i kupię jakiś droższy (tylko czy będzie lepszy?:eek:)

super! fajne łóżeczko za fajną cenę, dobrze, że ma wyjmowane szczebelki:tak:

to, że dzieci sikają szybciej do nocnika po tetrowych to pierwsze słyszę i trochę wątpię, no bo dlaczego?? przecież i to i to jest pielucha i tak samo nosi... dla wygody będę używała pampersów, ale tetrowe też kupię (z 15 sztuk) i będą do karmienia (aby przykryć malca lub podłożyć na ramię jak będę go nosić do odbicia) lub dla bioderek gdyby trzeba było (tfu tfu)

może wieczorkiem zrobię w koncu zdjęcia moich wczorajszych zakupów:tak:

Do góry