faktycznie ciut drogi, ale bardzo ładny i chyba porządny, zwierzaczki słodkie, a śpiworek bardzo przydatny, mojej kumpeli dwuletnia córeczka nadal śpi w takim, bo się w nocy nie rozkopuje i się naprawdę sprawdza
sliczne te wasze ubranka wiec ja tez sie chciałam pochwalic kilkoma moimi:-)
Marga super ciuszki, baaardzo eleganckie :-)
no Mamo Sówka dresik pierwsza klasa, że o sówce nie wspomnę
Ja wczoraj kupilam kombinezon dla malej i jedno body :-)
I pochwale sie moim starszym szkrabem bo jeszcze chyba go nie pokazywalam :-) Zajada dzisiaj rano
Dusia słodkie ciuszki, a synek
świeeetny chłopaczek
czy ja dobrze, że widzę, że on ma rude włoski?? już go uwielbiam
mały słodziak
Dziewczynki jakie smoczki uspokajające kupujecie swoim pociechom ?
ja mam nadzieję, że obejde się bez, ale kupiłam jeden i nie Avent i nie Toomee Tipee, bo jak oglądałam tyo były droższe i po dwa pakowane, ja mam jeden z NUKa silikonowy anatomiczny smoczek uspokajający, jak trzeba będzie (a mam nadzieję, że nie
) to wyskoczę i kupię jakiś droższy (tylko czy będzie lepszy?
)
super! fajne łóżeczko za fajną cenę, dobrze, że ma wyjmowane szczebelki
Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?
to, że dzieci sikają szybciej do nocnika po tetrowych to pierwsze słyszę i trochę wątpię, no bo dlaczego?? przecież i to i to jest pielucha i tak samo nosi... dla wygody będę używała pampersów, ale tetrowe też kupię (z 15 sztuk) i będą do karmienia (aby przykryć malca lub podłożyć na ramię jak będę go nosić do odbicia) lub dla bioderek gdyby trzeba było (tfu tfu)
może wieczorkiem zrobię w koncu zdjęcia moich wczorajszych zakupów