reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Tygrynka świetne te ciuszki. Pytałaś wcześniej o kombinezon czy z "podzielonymi" nóżkami. To jest właśnie coś co też muszę kupić bo Majka kwietniowa była i u niej nie był potrzebny więc nie mam. My się zdecydujemy na taki z dwiema nogami bo często autem jeździmy, a w tych śpiworkowatych nie da się w pasach malucha przypiąć.
byłaby zachwycona gdybym tak powiedziała
A co do teściowej i wózka....
To podczas niedzielnego obchodu rodziców powiedziałam jej, że jedziemy po wózek bo mamy już zarezerwowany... I tłumaczę, że atrakcyjna cena, że niecodzienny kolor, że naprawdę okazja a kasę mamy!
Ona z pretensjami, że wózek to po narodzinach, że teraz nie można, że po co mi spacerówka.... Zaczęła wrzeszczeć, fuczeć.... koszmar!
Nawet nie dzwoniłam do niej, żeby przyjechała go oglądać! Mam ją w duppie!
I prawidłowo
Wiecie co jest najgorsze... właściwie nie trafiają się fajne teściowe, co oznacza że my też będziemy podobne... masakra
Superowe wózeczki macie kobitki Ja mam już swój od wczoraj i jest po prostu zajebisty Cieszę się na maxa
A teraz porcja ciuszków dla mojej Milenki
cudne te ciuszki
]
Nie ma wozkow z gondola? Slabo szukalas, ja mam manie na punkcie wozkow haha i ciagle szperam po internecie. Jest ich troche. Nie ma takiego wyboru jak w europie ale sa, i jest ich coraz wiecej :-)
Sluchaj no nie bede sie z Toba o wozek wyklocac...wielkim fanem ebay nie jestem wiec nawet sobie tym dupy nie zawracalam...ide do sklepu i kupuje...a w sklepach NIE MA TAKICH!!!no chyba ze tam u ciebie wielki swiat New York ALbo Chicago...wiecej europejskich rzeczy maja to moze ci sie i sklep z wozkami trafi taki.Poza tym sama wiesz ze wozkow sie tutaj az tyle nie uzywa raz na jakis czas...najwiecej to car seats i nie widze sensu(pierwszy link) wydac 600$ na wozek + 150$ shipping LOL
Ale kazdy robi jak uwaza...
W sklepach jak patrzylam to nawet do tego co ty mowisz nie dolaczaja tej gondolki((((Gibaga ja też właśnie chcę Graco, ale tour deluxe, bo jest praktycznie to samo (sport jest z 2009 a tour deluxe z 2008 roku) ale w tour dziecko ma więcej miejsca na nóżki, a przede wszystkim jak zmienia się je na opcje "gondolka" dla noworodka jest doczepiany ten cały ochraniacz i przynajmniej od spodu nie piździ dziecku W sklepach z wózkami sprzedający mówili mi, że sport jest to samo jedynie co zrobili to zabrali parę fajnych opcji...
YouTube - Graco Quattro Tour Deluxe TSB - Kiddicare
A tu macie mój wózek(nawet kolor się zgadza)
YouTube - Poussette-Magazine : pliage de la poussette Peg Pérego Pliko P3 Completo
[/COLOR]
Wozek elegancki))))))
Mała rzecz a cieszy Cały dzień nim jeżdżę i prawdę powiedziawszy to chętnie by już Milenkę do gondolki wsadziła A wiecie że gondolka ma opcję turystycznego łóżeczka - wypina się ze stelaża i rozstawia takie nóżki Zakup mi się udał
Dusia08
Marzec '08
Sluchaj no nie bede sie z Toba o wozek wyklocac...wielkim fanem ebay nie jestem wiec nawet sobie tym dupy nie zawracalam...ide do sklepu i kupuje...a w sklepach NIE MA TAKICH!!!no chyba ze tam u ciebie wielki swiat New York ALbo Chicago...wiecej europejskich rzeczy maja to moze ci sie i sklep z wozkami trafi taki.Poza tym sama wiesz ze wozkow sie tutaj az tyle nie uzywa raz na jakis czas...najwiecej to car seats i nie widze sensu(pierwszy link) wydac 600$ na wozek + 150$ shipping LOL
Ale kazdy robi jak uwaza...
To ze dalam ci linki z ebay bo akurat siedzialam na ebay. Tu masz sklep Prams/Bassinet Strollers - Baby Jogger Strollers - Skip Hop Diaper Bags - LetsGoStrolling.com. Nie mieszkam w chicago ani w ny, a sklepy z wozkami sa :-) I duzo jest wozkow z usa a nie tylko europejskich :-) A to ze sie jezdzi duzo samochodem to nie znaczy ze wozka sie nie uzywa. Nie bendziesz z dzieckiem chodzic na spacery? No chyba ze bendziesz wozic dziecko na spacer w car seat, co nie jest za bardzo wygodne dla dziecka na dluzsze wyprawy.
A cena to juz inna sprawa. Ale chyba widzisz ze dziewczyny w Polsce tez placa ponad $1000 za wozek.
Poprostu chcialam sprostowac to co napisalas. Bo stwierdzilas ze u nas nie ma takich wozkow, a sa :-)
Ostatnia edycja:
To ze dalam ci linki z ebay bo akurat siedzialam na ebay. Tu masz sklep Prams/Bassinet Strollers - Baby Jogger Strollers - Skip Hop Diaper Bags - LetsGoStrolling.com. Nie mieszkam w chicago ani w ny, a sklepy z wozkami sa :-) I duzo jest wozkow z usa a nie tylko europejskich :-) A to ze sie jezdzi duzo samochodem to nie znaczy ze wozka sie nie uzywa. Nie bendziesz z dzieckiem chodzic na spacery? No chyba ze bendziesz wozic dziecko na spacer w car seat, co nie jest za bardzo wygodne dla dziecka na dluzsze wyprawy.
A cena to juz inna sprawa. Ale chyba widzisz ze dziewczyny w Polsce tez placa ponad $1000 za wozek.
Poprostu chcialam sprostowac to co napisalas. Bo stwierdzilas ze u nas nie ma takich wozkow, a sa :-)
Tak jak juz napisalam wczesniej....U Ciebie moze i sa...ale po calych stanach za wozkiem nie bede jak latac....a U NAS nie ma takich i juz...A ja ten wozek to na wslasne slepia musze zobaczyc i dotknac zeby go kupic a w sklepach(nie mowie internetowych bo tam to nawet slonia w zlotej klatce mozesz kupic) no nie widze no
A dziewczyny to placa 1000 zl za wozki a nie 1000$ moja droga...ok niewazne
haha...bo mam dzisiaj nerwa jak jasny gwint i nie chce na nikogo sie wydrzec...ide sobie
i do nastepnego...3 majcie sie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: