reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Tygrynko super zakupki :-)

A tu macie mój wózek(nawet kolor się zgadza)
[video=youtube;2LKY9cC2Lfc]http://www.youtube.com/watch?v=2LKY9cC2Lfc[/video]

reklama
Tygrynka świetne te ciuszki. Pytałaś wcześniej o kombinezon czy z "podzielonymi" nóżkami. To jest właśnie coś co też muszę kupić bo Majka kwietniowa była i u niej nie był potrzebny więc nie mam. My się zdecydujemy na taki z dwiema nogami bo często autem jeździmy, a w tych śpiworkowatych nie da się w pasach malucha przypiąć.

I z takim tekstem.... "Mamo...był drogi tylko dla tego bo na stary styl. Chciałam w kolorze granatowym tak jak Ci się podoba, ale mieli tylko seledynowy! Prawda że uroczy? Co tradycyjne to najlepsze!"

byłaby zachwycona gdybym tak powiedziała

A co do teściowej i wózka....
To podczas niedzielnego obchodu rodziców powiedziałam jej, że jedziemy po wózek bo mamy już zarezerwowany... I tłumaczę, że atrakcyjna cena, że niecodzienny kolor, że naprawdę okazja a kasę mamy!
Ona z pretensjami, że wózek to po narodzinach, że teraz nie można, że po co mi spacerówka.... Zaczęła wrzeszczeć, fuczeć.... koszmar!
Nawet nie dzwoniłam do niej, żeby przyjechała go oglądać! Mam ją w duppie!

I prawidłowo:tak:
Wiecie co jest najgorsze... właściwie nie trafiają się fajne teściowe, co oznacza że my też będziemy podobne... masakra :-p

Superowe wózeczki macie kobitki :-D Ja mam już swój od wczoraj i jest po prostu zajebisty :-D Cieszę się na maxa :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A teraz porcja ciuszków dla mojej Milenki :-D

cudne te ciuszki:-D

]

Nie ma wozkow z gondola? Slabo szukalas, ja mam manie na punkcie wozkow haha i ciagle szperam po internecie. Jest ich troche. Nie ma takiego wyboru jak w europie ale sa, i jest ich coraz wiecej :-)

Sluchaj no nie bede sie z Toba o wozek wyklocac...wielkim fanem ebay nie jestem wiec nawet sobie tym dupy nie zawracalam...ide do sklepu i kupuje...a w sklepach NIE MA TAKICH!!!no chyba ze tam u ciebie wielki swiat New York ALbo Chicago...wiecej europejskich rzeczy maja to moze ci sie i sklep z wozkami trafi taki.Poza tym sama wiesz ze wozkow sie tutaj az tyle nie uzywa raz na jakis czas...najwiecej to car seats i nie widze sensu(pierwszy link) wydac 600$ na wozek + 150$ shipping LOL
Ale kazdy robi jak uwaza...

Gibaga ja też właśnie chcę Graco, ale tour deluxe, bo jest praktycznie to samo (sport jest z 2009 a tour deluxe z 2008 roku) ale w tour dziecko ma więcej miejsca na nóżki, a przede wszystkim jak zmienia się je na opcje "gondolka" dla noworodka jest doczepiany ten cały ochraniacz i przynajmniej od spodu nie piździ dziecku :-p W sklepach z wózkami sprzedający mówili mi, że sport jest to samo jedynie co zrobili to zabrali parę fajnych opcji...

YouTube - Graco Quattro Tour Deluxe TSB - Kiddicare
W sklepach jak patrzylam to nawet do tego co ty mowisz nie dolaczaja tej gondolki:(((((

Wozek elegancki:)))))))

Mała rzecz a cieszy :-D Cały dzień nim jeżdżę i prawdę powiedziawszy to chętnie by już Milenkę do gondolki wsadziła :-D A wiecie że gondolka ma opcję turystycznego łóżeczka - wypina się ze stelaża i rozstawia takie nóżki :-D Zakup mi się udał :-D

Sluchaj no nie bede sie z Toba o wozek wyklocac...wielkim fanem ebay nie jestem wiec nawet sobie tym dupy nie zawracalam...ide do sklepu i kupuje...a w sklepach NIE MA TAKICH!!!no chyba ze tam u ciebie wielki swiat New York ALbo Chicago...wiecej europejskich rzeczy maja to moze ci sie i sklep z wozkami trafi taki.Poza tym sama wiesz ze wozkow sie tutaj az tyle nie uzywa raz na jakis czas...najwiecej to car seats i nie widze sensu(pierwszy link) wydac 600$ na wozek + 150$ shipping LOL
Ale kazdy robi jak uwaza...

To ze dalam ci linki z ebay bo akurat siedzialam na ebay. Tu masz sklep Prams/Bassinet Strollers - Baby Jogger Strollers - Skip Hop Diaper Bags - LetsGoStrolling.com. Nie mieszkam w chicago ani w ny, a sklepy z wozkami sa :-) I duzo jest wozkow z usa a nie tylko europejskich :-) A to ze sie jezdzi duzo samochodem to nie znaczy ze wozka sie nie uzywa. Nie bendziesz z dzieckiem chodzic na spacery? No chyba ze bendziesz wozic dziecko na spacer w car seat, co nie jest za bardzo wygodne dla dziecka na dluzsze wyprawy.
A cena to juz inna sprawa. Ale chyba widzisz ze dziewczyny w Polsce tez placa ponad $1000 za wozek.

Poprostu chcialam sprostowac to co napisalas. Bo stwierdzilas ze u nas nie ma takich wozkow, a sa :-)

Ostatnia edycja:
super, że jesteś zadowolona. Fura Wiki też stoi w widocznym miejscu:-) M. schował spacerówkę i fotelik samochodowy a poprosiłam o zostawienie gondolki, bo chce sobie na niego popatrzeć i pojeźddzić:-D

To ze dalam ci linki z ebay bo akurat siedzialam na ebay. Tu masz sklep Prams/Bassinet Strollers - Baby Jogger Strollers - Skip Hop Diaper Bags - LetsGoStrolling.com. Nie mieszkam w chicago ani w ny, a sklepy z wozkami sa :-) I duzo jest wozkow z usa a nie tylko europejskich :-) A to ze sie jezdzi duzo samochodem to nie znaczy ze wozka sie nie uzywa. Nie bendziesz z dzieckiem chodzic na spacery? No chyba ze bendziesz wozic dziecko na spacer w car seat, co nie jest za bardzo wygodne dla dziecka na dluzsze wyprawy.
A cena to juz inna sprawa. Ale chyba widzisz ze dziewczyny w Polsce tez placa ponad $1000 za wozek.

Poprostu chcialam sprostowac to co napisalas. Bo stwierdzilas ze u nas nie ma takich wozkow, a sa :-)

Tak jak juz napisalam wczesniej....U Ciebie moze i sa...ale po calych stanach za wozkiem nie bede jak latac....a U NAS nie ma takich i juz...A ja ten wozek to na wslasne slepia musze zobaczyc i dotknac zeby go kupic a w sklepach(nie mowie internetowych bo tam to nawet slonia w zlotej klatce mozesz kupic) no nie widze no:(
A dziewczyny to placa 1000 zl za wozki a nie 1000$ moja droga...ok niewazne
haha...bo mam dzisiaj nerwa jak jasny gwint i nie chce na nikogo sie wydrzec...ide sobie
i do nastepnego...3 majcie sie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry