olenka12345
Fanka BB :)
ŚLiCzNe ciuszki,no a kombinezonik-rewelka!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez sie musze wybrac dopoki jeszcze jest :-) ale moze poczekam na jakis cieplejszy dzień :-)Łupy ze Stadionu Zapłaciłam 10 zł za sztukę, więc trochę taniej niż na Allegro(za kombinezon 35 zł) no i za przesyłkę nie musiałam płacić
Proszę bardzo:-)
Maret
ul. Słoneczna 11
musisz jechać cały czas ulicą Głogowską w stronę Komornik. Jak dojedziesz do Komornik to na tej głównej drodze po lewej stronie jest hotel "Green Hotel" a po prawej są sady owocowe, musisz skręcić na krzyżówce w prawo w te sady. Jak pojedziesz tą główną drogą to z prawej strony są w głębi domy i na jednym takim żółtym jest napisane "WÓZKI DZIECIĘCE"
tu jest strona internetowa http://maret.pl/
Ja myślę że wszystkie teściowe sobie to obiecują, a później jest masakra
Ilonka dziękuję za filmik, w sumie chyba zaczne się zastanawiać czy tylko takiego nie kupic, muszę go tylko na żywo zobaczyć...
moje nocne zakupy:
kombinezon nowy bez metki rozmiar 62 (763211504) - Aukcje internetowe Allegro
CUDNE CZAPECZKA podwójna z WELURKU JESIEŃ KOLORY (759056909) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY PAJACYK (62) LAFEL (1036) WYPRZEDAŻ (758988959) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)