reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ufff , całe szczęście teściowa moja nic niegada na temat zakupów dla dzidziusia . U niej nie za bardzo z kasa , wiec pewnie kupi tylko jakis ciuszek z okazji narodzin i już . A mieszka 400 km do nas więc do gadania jaki wózek ma byc na spacery to już w ogóle nic nie ma :) Za to z moją mamuśką sie akurat zgadzamy co do typu wózka jaki kupić ...I razem szukamy , dopiero jak juz jakis upatrze to pokazuje Kocurowi i tak go nakręce , tak mu namotam że nie bedzie żadnego oporu przed kupieniem :D

Proszę bardzo:-)
Maret
ul. Słoneczna 11

musisz jechać cały czas ulicą Głogowską w stronę Komornik. Jak dojedziesz do Komornik to na tej głównej drodze po lewej stronie jest hotel "Green Hotel" a po prawej są sady owocowe, musisz skręcić na krzyżówce w prawo w te sady. Jak pojedziesz tą główną drogą to z prawej strony są w głębi domy i na jednym takim żółtym jest napisane "WÓZKI DZIECIĘCE"

tu jest strona internetowa http://maret.pl/

Wielkie dzięki!!

Muszę jeszcze tylko męża namówić na zakupy. On nie czuje tego blusa ;-) jak stoje nad jakimiś ciuszkami i się rozczulam to jakoś tak dziwnie na mnie patrzy :-)

Co do teściowej, to niestety nie mamy wyboru....

Ale ja sobie tak myślę, że sama nią kiedyś będę....mam nadzieję, że moja synowa, będzie mnie lubiła, a ja będę robiła wszystko aby nie czuła się przytłaczana przeze mnie! Będę ją popierać na każdym kroku i wspierać, jeżeli będzie tego oczekiwać...

(Super wizja, nie? )

Gibaga ja też właśnie chcę Graco, ale tour deluxe, bo jest praktycznie to samo (sport jest z 2009 a tour deluxe z 2008 roku) ale w tour dziecko ma więcej miejsca na nóżki, a przede wszystkim jak zmienia się je na opcje "gondolka" dla noworodka jest doczepiany ten cały ochraniacz i przynajmniej od spodu nie piździ dziecku :-p W sklepach z wózkami sprzedający mówili mi, że sport jest to samo jedynie co zrobili to zabrali parę fajnych opcji...

Tygrynko tu masz filmik nawet tego Graco, jak dla mnie wózek rewelacja jak na okres przejściowy :-)

[video=youtube;psdssPrdPjE]http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE[/video]

Ja myślę że wszystkie teściowe sobie to obiecują, a później jest masakra :-p

EEE ja do swojej na początku miałam nawet pozytywne nastawienie i dużo rzeczy się starałam sobie wytłumaczyć że to tak przypadkiem jej się powiedziało, że pewnie ją źle zrozumiałam itd. Ale od czasu jak mi powiedziała że zawsze tak jest że teściowa z synową się nie lubią i nigdy nie jest inaczej i to już tak musi być (ja naprawdę wcześniej sobie wmawiałam że ona mi niechcący dosrywa) to przestałam mieć takie lajtowe nastawienie i już cicho nie siedzę;-) Także jak widzisz są egzemplarze, które od początku wiedzą że się nie da i nawet nie ma sensu się starać;-)

reklama

Proszę bardzo, zawsze do usług :rofl2::rofl2: Mnie się podobają te wózki gondolki typowe, ale znając siebie na wiosnę będzie mi już coraz ciężej, a w lecie jak już siądzie to będę kur**wac jak tralala :-p Z drugiej strony te przepinane to albo spacerówka mi się nie podoba, ale kółka, albo ma 3 albo coś... a ten trafił w mój guścik i to bardzo :-) Na allegro są już po 600 coś zł a starczy na 2 lata od razu ;-) Można też trafić na używane bardzo zadbane...:happy:

A ciuszki cud, miód !:-)

Do góry