reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
No i kończe laseczki, mam nadzieje ze mnie nie zabijecie ze Was zarzuciłam zdjeciami
Moni_ka Świetna kolekcja. Skąd masz te body https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=169250&d=1254397070 ?????? Bo kiedyś na allegro takie widziałam - było pełno wzorów ale teraz za żadne skarby nie mogę znaleźć.
Moni_ka Świetna kolekcja. Skąd masz te body https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=169250&d=1254397070 ?????? Bo kiedyś na allegro takie widziałam - było pełno wzorów ale teraz za żadne skarby nie mogę znaleźć.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro zamawiałam tutaj, i naprawde moge polecic z całego serca, zadne zdjęcie nie oddaje uroku tych nadruków, one są takie duze, grube, na zwierzątkach jest taka imitacja siersci, naprawde rewelacja, ja zamówiłam 15 par (body+spiochy) chciałam jeszcze domówic inne na samym kolorze białym, bo powiem szczerze ze mi sie najbardziej podobaja białe, wtedy ten nadruk jest taki super widoczny a biel naprawde śnieżna, takze polecam. POzdrawiam i ciesze sie ze moge pomóc :-)
alexandriaa
Fanka BB :)
Wielkie dzięki
Już zamawiam... tylko teraz który wzór wybrać hihi
Już zamawiam... tylko teraz który wzór wybrać hihi
Monisia dzięki wielkie jesteś kochana poprzeglądam sobie w wolnej chwili i pośledzę tego użytkownika może też coś fajnego wypatrzę Smyka niestety nie mamy tutaj w Gnieźnie, musiałabym do Poznania jechać, ale kto wie może namówię męża na mały wypadzik do stolicy WLKP
daj znać kiedy to "przypadkiem" też się wybiorę na zakupy
Monika super ciuszki!!!!ale co tam robi sukieneczka?? a piesio słodziak, moja koleżanka ma podobnego a teraz urodził im się synek, dam Ci znać za jakiś czas jak tam u nich sobie radzą ale na pewno będzie dobrze, nie martw się!!
Wiecie dlaczego lubię ten wątek.... Bo podsuwacie wspaniałe pomysły, linki i zdjęcia! Człowiek się napatrzy i mniej więcej wie czego i gdzie szukać!
A i oko nacieszyć małymi ubrankami można nacieszyć....
Jesteście WIELKIE !!
A i oko nacieszyć małymi ubrankami można nacieszyć....
Jesteście WIELKIE !!
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Monika cudne te ciuszki wszystkie i chyba zaraz coś muszę też kupić, bo aż mi się szkoda zrobiło. Dla mnie absolutnie i koniecznie do kupienia jest ten pajacyk z jabłuszkiem (znajomi na nas Jabłka na studiach mówili, a niektórzy do tej pory mówią więc mam sentyment;-)) i te o które pytała alexandria. Wymyśliłam sobie że zamówię śpioszki dla maluszka i koszulkę, albo piżamkę dla córci z takim samym nadrukiem, to się młoda pewnie ucieszy;-)
kataszaone
nowa mama
Sukieneczke kupiła babcia na początku ciąży bo była peeeeewwwwna że będzie dziewczynka hahaha:-)
no ale tylko sukieneczka nie pasuje z twoich zestawow do chlopczyka.
a ja wam pokaze co ja mam dresik baaaaaaaaardzo jest milusi bo wykonany z wełny MERINO! musialam go kupic jak go dotknelam! ( ja wszytko na dotyk ...) ta welna ma taka zalete, ze jest cieniutka - a grzeje jak jest zimno, a kiedy nadchodzi wiosna to jest przewiewna Kupilam to u kolegi w sklepie on ma mnostwo sprowadzanych rzeczy ze stanow, (przepiekne ma ralpha laurena- chyba tez kupie ) w niezlych cenach. Zawsze u niego kupuje moje kochane Abercrombie, to teraz dla dzidzi tez cos chcialam kupic, ale abercrombie dla wiekszych dzieci robi ciuszki.
jescze cos wam powiem- trudno jest znalezc dla dziewczynki cos w innym kolorze niz rozowy ! wrrrr
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Fajowe te ciuszki. Co do tego nieróżowego dla dziewczynki to masz trochę racji. Jak tak sobie przypomnę to zwykle było tak, że jak mi się coś niebieskiego czy zielonego, albo w jakimś innym neutralnym kolorze spodobało, to zwykle zapierdzielał po tym jakiś pociąg albo inny samochód co od razu nadawało temu charakteru męskiego ciucha;-) Całe szczęście jest sporo tych kolorowych ciuszków w zwierzaki itd, więc dziewczynkę jak się dobrze poszuka można odróżowić:-)
Podziel się: