reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja chce kolor K01 , podoba mi sie jeszcze K03. A pościel chcę albo kremową albo niebieską. Będą mi psioczyć ze dla chłopca ale przy rózu dostaje nagłych torsji.
zamówie to łózeczko we wtorek jesli nic fajnego nie kupimy w niedziele w Krakowie ;) a co mi tam, mój mąz już sie zgodził:-)

reklama
znalazłam sobie łózeczko które mi sie podoba. chyba namówie męza na takie
Łożeczko Julia Opuszczany BOK ! NOWOŚĆ !! (732500316) - Aukcje internetowe Allegro

nie z wydziwiane, proste i ma to co chcę- opuszczany bok i wyjmowane szczebelki

Anisen fajowe łóżeczko :-)

Anisen ja chcę dokładnie to samo łózeczko, nawet mam przedmioty tego uzytkownika juz pare miechów w ulubionych dodane :) tylko ja bym chciała to najjaśniejsze ale z królikiem, widziałam identyczne w hurtowni we wrocku wiec jeszcze pomyśle gdzie kupić.
Dziewczyny a kiedy planujecie zakup takich "grubszych rzeczy" typu wanienka, łózeczko czy wózek....??

Ja łóżeczko i wanienkę dostaję, a wózeczek jak już się synuś urodzi ;-)

Co do łóżeczka jak na razie obstawiamy to łóżeczko:
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ TEAK/BRĄZ +POŚCIEL+GRYKA (732812559) - Aukcje internetowe Allegro

nie jest tanie ale kupujemy już z myślą o drugim dziecku no i jak Kruszynka podrośnie to się wyjmie szczebelki i sama będzie wchodzić i wychodzić a i szuflada nam się przyda jak wiadomo miejsca nigdy za wiele tymbardziej że wszystkie meble musimy kupić od podstaw bo to mieszkanie już było umeblowane a idziemy do domu pustego dobrze że chociaż sprzęt AGD i RTV mamy:-)

Co do łóżeczka jak na razie obstawiamy to łóżeczko:
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ TEAK/BRĄZ +POŚCIEL+GRYKA (732812559) - Aukcje internetowe Allegro

nie jest tanie ale kupujemy już z myślą o drugim dziecku no i jak Kruszynka podrośnie to się wyjmie szczebelki i sama będzie wchodzić i wychodzić a i szuflada nam się przyda jak wiadomo miejsca nigdy za wiele tymbardziej że wszystkie meble musimy kupić od podstaw bo to mieszkanie już było umeblowane a idziemy do domu pustego dobrze że chociaż sprzęt AGD i RTV mamy:-)

Bardzo ładne :-)U mnie w sklepie widziałam chyba identyczne i z taką pilśnią jakby w tym samym kolorze nad szufladą, żeby nie było widać jej wnętrza jak dziecko jest u góry jeszcze:-p A byłaś Kochana w Machowej w tej hurtowni sezam ?

Bardzo ładne :-)U mnie w sklepie widziałam chyba identyczne i z taką pilśnią jakby w tym samym kolorze nad szufladą, żeby nie było widać jej wnętrza jak dziecko jest u góry jeszcze:-p A byłaś Kochana w Machowej w tej hurtowni sezam ?
Nie byłam ale na pewno się wybierzemy z Grześkiem bo dużo słyszałam:-) Ale widziałam tez to łóżeczko tańsze u nas w sklepie tylko chciałam Wam przytoczyć kształt i styl mniej więcej;-)

a ja moze dzis sie dowiem jakie lozeczko kupujemy...moj mezczyna bardzo chce taki zestaw rozowy dla dziewczynki...z baldachimem - troche na ten baldachim jestem zla, ale w sumie i tak dziecka od kurzu nie uchronie w takim malym pokoju...czeka mnie jeszcze remont, musimy polozyc tapety bo te sciany juz sa w oplakanym stanie. prawdopodobnie ja tez bede miala nowe lozko :p ;)

a ja moze dzis sie dowiem jakie lozeczko kupujemy...moj mezczyna bardzo chce taki zestaw rozowy dla dziewczynki...z baldachimem - troche na ten baldachim jestem zla, ale w sumie i tak dziecka od kurzu nie uchronie w takim malym pokoju...czeka mnie jeszcze remont, musimy polozyc tapety bo te sciany juz sa w oplakanym stanie. prawdopodobnie ja tez bede miala nowe lozko :p ;)
Jak coś wybierzecie koniecznie się pochwal co wybraliscie:tak:;-):-)

reklama
Mój małż dziś rozmawiał z koleżanką z pracy i powiedziała mu, żeby na tą wyprawkę kupować jak najmniej rzeczy, bo taki niemowlaczek to rośnie strasznie szybko i na przykład ona musiała kupować nowe ciuszki co dwa tygodnie. Okazało się przy okazji, że wielu ubranek nigdy nie dzieciaczkowi nie ubrała bo po prostu nie zdążyła. Ja się nie znam bo dzieci jeszcze nie miałam :-D. Może dziewczyny, które już mają dzieci podpowiedzą...

Do góry