reklama
Ja sobie upatrzyłam karetę dla Kruszynki :-)
CHICCO WOZEK TRIO TOUR 4 GONDOLA AUTO FIX PROMOCJA (654079805) - Aukcje internetowe Allegro
heh no ja prawie tą samą karetę wypatrzyłam, ja akurat chce trzykołowa
Ja dla dzidzi nie kupiłam jeszcze nic, chociaż dzisiaj trudno było mi się powstrzymać bo kupowałam prezent dla maleństwa od znajomej.
Dla siebie kupiłam rybaczki dżinsowe i dżinsy oraz 3 bluzeczki. Bluzki zamierzam kupować nadal w moim sklepie (camaie) bo są fajne luźne fasony, widziałam też fajne bluzeczki w kapphal.
Dla siebie kupiłam rybaczki dżinsowe i dżinsy oraz 3 bluzeczki. Bluzki zamierzam kupować nadal w moim sklepie (camaie) bo są fajne luźne fasony, widziałam też fajne bluzeczki w kapphal.
daga.p.
Fanka BB :)
Zobaczcie kobitki co upolowałam dla siebie Cena zabójcza
Spodnie ciążowe MOTHERCARE rozm 40 / 42 (676259394) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie ciążowe rozm 42 (676265183) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne spodenki. Ja mam takie z baardzo szerokim ściągaczem na brzusiu. Niestety w 9mc widać tą gumkę na samej górze.
daga.p.
Przeglądałam wózki.Te mi się podobają. Wszystkie są 3 funkcyjne z fotelikami. Cena ok 1200zł.
FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego 3w1 (679324345) - Aukcje internetowe Allegro
NAJLEPSZA FULL OPCJA ABC DESIGN RODEO + FOTELIK (673630068) - Aukcje internetowe Allegro
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (679352839) - Aukcje internetowe Allegro
A ten ma ciekawe kolorki:
Wózek JET PICASSO 11 wzorów 3w1 GRATISY Fotelik (674160611) - Aukcje internetowe Allegro
FERRARI dla dużego SPORTLINE dla małego 3w1 (679324345) - Aukcje internetowe Allegro
NAJLEPSZA FULL OPCJA ABC DESIGN RODEO + FOTELIK (673630068) - Aukcje internetowe Allegro
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (679352839) - Aukcje internetowe Allegro
A ten ma ciekawe kolorki:
Wózek JET PICASSO 11 wzorów 3w1 GRATISY Fotelik (674160611) - Aukcje internetowe Allegro
daga.p.
A nad takimi się zastanawiam
WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW TANDEM ABC DESIGN (681721416) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO Wozek Dla Blizniat Twin Clik Clak +Gratis (684572492) - Aukcje internetowe Allegro
SS GRACO Wózek podwojny GRACO QUATTRO TOUR DUO (673495336) - Aukcje internetowe Allegro
OSTATNIE!! WÓZEK BLIŹNIACZY KOLCRAFT+ŚPIWOREK!! (679059241) - Aukcje internetowe Allegro
BABY TREND DUO Wozek podwojny 3 OPCJE UŁOZENIA SU (676287409) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW TANDEM ABC DESIGN (681721416) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO Wozek Dla Blizniat Twin Clik Clak +Gratis (684572492) - Aukcje internetowe Allegro
SS GRACO Wózek podwojny GRACO QUATTRO TOUR DUO (673495336) - Aukcje internetowe Allegro
OSTATNIE!! WÓZEK BLIŹNIACZY KOLCRAFT+ŚPIWOREK!! (679059241) - Aukcje internetowe Allegro
BABY TREND DUO Wozek podwojny 3 OPCJE UŁOZENIA SU (676287409) - Aukcje internetowe Allegro
olenka12345
ja ostatnio jak byłam w sklepie dziecięcym to nie mogłam poprostu z niego wyjsc..nic nie kupując..skończyło się na paru rzeczach..tzn śpioszki,koszuleczki..i małe super spodenki..ale z większymi zakupami wstrzymam się też tak gdzieś do 7 miesiąca:] aaa..i mam już łóżeczko..:]bo dostałam "w spadku" od siostry ale narazie stoi złożone i sobie czeka na moją fasoleczkę:] :-)
olenka12345
mamuśki a pamiętacie czasy takich wiklinowych wózków;>
Głęboki wózek wiklinowy!! Kup teraz!!! (679168445) - Aukcje internetowe Allegro
hehe;-)
Głęboki wózek wiklinowy!! Kup teraz!!! (679168445) - Aukcje internetowe Allegro
hehe;-)
heh no ja prawie tą samą karetę wypatrzyłam, ja akurat chce trzykołowa
... już mi się nie podoba ten wózek... za sztywny...
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki i mamy wybrany superaśny model czterokołowy MUTSY urban rider.
jest duży i na pompowanych kołach, nie jest sztywny można w nim dziecko kołysać , do tego ma fajny fotelik w którym dzidzia może leżeć lub siedzieć. Super.
reklama
Dziewczynki a u mnie dzisiaj był zakupowy szał, zabrałam mame na wycieczke do centrum handlowego i oblatałysmy wszystkie sklepy dziecinne, wszędzie same przeceny, mama jak zaczęła szaleć to uzbierałysmy całą reklamówke ubranek cudowne, a rzeczy naprawde w glucku, smyku, c&a poprzeceniane od 5 do 20... kilku zł na ubranku, i teraz w sumie co wypłate bede cos kupowac bo ja np nie należe do osob bogatych, tylko przeciętnych i ciezko by było mi naraz wszystko pokupować, a z drugiej strony co ma byc to bedzie, najwyzej beda na zas... ale mysle ze bedzie ok i w lutym wystroje moją gwiazde albo gwiazdora :-)
Podziel się: