reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja dla dzidzi nie kupiłam jeszcze nic, chociaż dzisiaj trudno było mi się powstrzymać bo kupowałam prezent dla maleństwa od znajomej.
Dla siebie kupiłam rybaczki dżinsowe i dżinsy oraz 3 bluzeczki. Bluzki zamierzam kupować nadal w moim sklepie (camaie) bo są fajne luźne fasony, widziałam też fajne bluzeczki w kapphal.

ja ostatnio jak byłam w sklepie dziecięcym to nie mogłam poprostu z niego wyjsc..nic nie kupując..skończyło się na paru rzeczach..tzn śpioszki,koszuleczki..i małe super spodenki..ale z większymi zakupami wstrzymam się też tak gdzieś do 7 miesiąca:] aaa..i mam już łóżeczko..:]bo dostałam "w spadku" od siostry:) ale narazie stoi złożone:) i sobie czeka na moją fasoleczkę:] :-)

heh no ja prawie tą samą karetę wypatrzyłam, ja akurat chce trzykołowa :)

... już mi się nie podoba ten wózek... za sztywny... :(

Byliśmy dzisiaj oglądać wózki i mamy wybrany superaśny model czterokołowy MUTSY urban rider.
jest duży i na pompowanych kołach, nie jest sztywny można w nim dziecko kołysać :), do tego ma fajny fotelik w którym dzidzia może leżeć lub siedzieć. Super.

reklama
Dziewczynki a u mnie dzisiaj był zakupowy szał, zabrałam mame na wycieczke do centrum handlowego i oblatałysmy wszystkie sklepy dziecinne, wszędzie same przeceny, mama jak zaczęła szaleć to uzbierałysmy całą reklamówke ubranek cudowne, a rzeczy naprawde w glucku, smyku, c&a poprzeceniane od 5 do 20... kilku zł na ubranku, i teraz w sumie co wypłate bede cos kupowac bo ja np nie należe do osob bogatych, tylko przeciętnych i ciezko by było mi naraz wszystko pokupować, a z drugiej strony co ma byc to bedzie, najwyzej beda na zas... ale mysle ze bedzie ok i w lutym wystroje moją gwiazde albo gwiazdora :-)

Do góry