A dla mnie już przyjaciółka przygotowała paczuszke , łącznie z witaminą K na poczatki karmienia i kurtką na zime I To za darmola wszystko , tylko jak ona bedzie chciała drugiego bobasa to sie zgłosi do mnie Także nareszcie dostane jakieś ciuszki w których mi bedzie wygodnie
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
masz super przyjaciółkę :-)
moja przyjaciółka ma teraz 4 miesięcznego szkraba- córeczkę. Byliśmy u niej 3 tygodnie temu ale nawet nie usłyszałam ze może mi coś pożyczyć dla maleństwa. Wiem ze u niej w rodzinie nie ma małych dzieci i w najbliższym czasie nie będzie.
nawet sie nie spodziewałam ze mi zaproponuje cokolwiek, to górale. Dla kogoś kto nie wie co to znaczy to moge powiedziec ze to polscy szkoci
moja przyjaciółka ma teraz 4 miesięcznego szkraba- córeczkę. Byliśmy u niej 3 tygodnie temu ale nawet nie usłyszałam ze może mi coś pożyczyć dla maleństwa. Wiem ze u niej w rodzinie nie ma małych dzieci i w najbliższym czasie nie będzie.
nawet sie nie spodziewałam ze mi zaproponuje cokolwiek, to górale. Dla kogoś kto nie wie co to znaczy to moge powiedziec ze to polscy szkoci
plastelinka5
Fanka BB :)
o rany, w górach jestem co pare tygodni,rzut beretem, znam masę górali którzy oddaliby co by tylko mieli
Co do jeta to ogladalismy w Krakowie wózki i tez byl tylko jeden,w różowe kółka fajny mi sie wydawał.Bardzo się na niego napaliłam,ale mój Michał zdecydowanie jest na NIE.Ma strasznie kiepskie amortyzatory prawie w ogole sie nie ugina,nie jest taki plastyczny.W odróżnieniu np. od JUMPERA X TAKO bo tamtego mozna faktycznie nieźle pobujać i amortyzuje wspaniale,ale co mam poradzić jak mi sie w ogole jego spacerówka nie podoba W jecie jedyna wada ktora ja dostrzegłam to to,ze faktycznie dziecka sie nie da tam pobujać oraz rączka latała trochę.W ogole nie wiem jaki mam wybrac wozek,w kazdym jest cos nie tak.Zalezaloby mi na fajnej szacie graficznej ktora własnie jet i TAKO oferują ale spacerowka TAKo jest dla mnie nie do przełkniecia...
Co do jeta to ogladalismy w Krakowie wózki i tez byl tylko jeden,w różowe kółka fajny mi sie wydawał.Bardzo się na niego napaliłam,ale mój Michał zdecydowanie jest na NIE.Ma strasznie kiepskie amortyzatory prawie w ogole sie nie ugina,nie jest taki plastyczny.W odróżnieniu np. od JUMPERA X TAKO bo tamtego mozna faktycznie nieźle pobujać i amortyzuje wspaniale,ale co mam poradzić jak mi sie w ogole jego spacerówka nie podoba W jecie jedyna wada ktora ja dostrzegłam to to,ze faktycznie dziecka sie nie da tam pobujać oraz rączka latała trochę.W ogole nie wiem jaki mam wybrac wozek,w kazdym jest cos nie tak.Zalezaloby mi na fajnej szacie graficznej ktora własnie jet i TAKO oferują ale spacerowka TAKo jest dla mnie nie do przełkniecia...
Anisen
kochamy Cię mocno
plastelinka ja tu juz mieszkam sporo czasu i niestety mam takie spostrzeżenia. nie mówie ze nie zdazy sie ktos normalny, 1 na sto osób.o rany, w górach jestem co pare tygodni,rzut beretem, znam masę górali którzy oddaliby co by tylko mieli
....
Góral Ci cos da jak widzi dla siebie korzyść.:-(
a zeby sie jeden z drugim dogadał , nie w rodzinie ale poza to juz nie do pokonania. Próbowalismy w ten sposób kupic działkę, 2 górali ma paseczki po 5,5 m szerokosci za to prawie 30 długości. chcialiśmy zeby sie dogadali połączyli to i podzielili na pół. byłyby 2 działki po 11n 15 i dojazdy z 2 stron. nie ma takiej opcji. kazdy chce sprzedać tylko swój pasek a nie chcę sie dogadać. Ciekawe kto im kupi działkę na której nie postawi sie domu
plastelinka5
Fanka BB :)
wiesz co pewnie tak,ja jestem tam jeden dzien albo pare,góra 2 tygodnie (ferie) i jakos nie potrzebowalam nic z nimi załatwiać dlatego pewnie ciezko mi zauwazyc.A mieszkasz bliżej zakopanego czy np. Nowego Targu?
L
Losek
Gość
L
Losek
Gość
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
kataszaone
nowa mama
LOSEK jakie sa sliczne te rzeczy!cuuuda! ten pingwinek czy cos jest super ( nexta ) albo ten renifer. Z reszta WSZYTSKIE sa piekne. Kupilas je wszytkie? ja tez kupuje unisex i takim sposobem mam juz praktycznie wszytko do ubrania ten bialy kombinezonik...jezu jaki sliczny...wszytko jest pikne, naprawde
reklama
L
Losek
Gość
LOSEK jakie sa sliczne te rzeczy!cuuuda! ten pingwinek czy cos jest super ( nexta ) albo ten renifer. Z reszta WSZYTSKIE sa piekne. Kupilas je wszytkie? ja tez kupuje unisex i takim sposobem mam juz praktycznie wszytko do ubrania ten bialy kombinezonik...jezu jaki sliczny...wszytko jest pikne, naprawde
Na razie tylko te z pierwszego posta, reszte obserwuje bo wszytslkiego na raz bym nie ogarnela... 600zl wydalam wczoraj na te rzeczy
Podziel się: