I tu sie z toba zgodze...po co wydawac 180zl na karuzele jak mozna znalesc rownie slodka o wiele taniej a i tak dziecku bedzie pasowac i tak a w to miesce kase przeznaczyc na cos bardziej pozytecznego...Mój Lolek zajmował się karuzelą jakieś dwa miesiące, więc nie wydam na karuzelkę 180 zł, ale znalazłam taką...
KARUZELA Z PROJEKTOREM I POZYTYWKĄ Wys. KURIER (743197315) - Aukcje internetowe Allegro
ja dzis dostalam karuzele ale cala pluszową dostalam od siostry..i wielkiego misia takiego 2x dziecko hehe ale jest slodki
Brzzmi slodko)
No to ze u nas jest latwiej wydaj 50 niz w Polsce to juz jest inna sprawa, ja ci napisalam czemu te rzeczy sa w Polsce duzo drozsze jak tu. Moi rodzice maja sklep z spozywczy z polskim jedzeniem to troche wiem jak to dziala.
A to ze dziecko nie zwraca uwagi co mu bendzie latalo przed oczami to prawda ale nie mysle ze kupisz pierwsza lepsza karuzele czy misia bo dziecku nie bendzie przeszkadzac, tylko kupisz to co tobie sie spodoba. :-)
To ze ludzie wysylajac do Polski i sprzedajac rzeczy tam narzucaja sobie cene 3x tyle co w dolarach +przesylka to ja juz dawno wiedzialam...haha ma sie te wtyki haha
Karuzeli nie kupie wcale bo mamuska sie uparla ze chce mi taki dodatkowy prezent kupic dla wnus(nie wie czy wnusia czy wnusio jeszcze to nazywa wnus haha powariowala na starsze lata).Ale zgodze sie z toba ze kupie to co mi sie bedzie podobac bo przeciesz dzidzia mi nie powie. mamo ale ja wole tamta...hahahaha swoja droa to by wszystko ulatwilo ALe tez nie odwali mi zupelnie i nie kupie czego za pare setek dolarow jesli moge kupic troche tansze...i tez bedzie mniej wiecej to samo(nie mowie tutaj o lozeczku i wozku i foteliku bo na tym nie mam zamiaru oszczedzac...)
HEJ DZIEWCZYNKI :-)
Nie znalazlam watku o WÓZKACH, juz sie wstepnie rozgladalam i mam na oku 2 bardzo klasyczne wozki.
1) firmy EMALJUNGA
2) firmy INGLESINA
Z drugim jest dosc ciezko, bo prawie nigdzie nie mozna go zobaczyc na zwyo, tylko na zamowienie, ja jak zwykle wybralam cos z czym jest problem ale mi sie barrdzo podoba.
1 fotka EMALJUNGA
2,3,4 INGLESINA :-):-)
Zobacz załącznik 167459
Zobacz załącznik 167460
Zobacz załącznik 167461
Zobacz załącznik 167462
Jak Wam sie podobaja?
te wozki straszliwie mi sie podobaja...ladniejsze jak tutaj...ja jednak jestem za takimi tradycyjnymi a nie jakies takie nie wiadomo jakie ale coz...nie mam wyboru musze kupic te fikusne...bo takich u nas nie widzialam...