reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Mój Lolek zajmował się karuzelą jakieś dwa miesiące, więc nie wydam na karuzelkę 180 zł, ale znalazłam taką...
KARUZELA Z PROJEKTOREM I POZYTYWKĄ Wys. KURIER (743197315) - Aukcje internetowe Allegro
I tu sie z toba zgodze...po co wydawac 180zl na karuzele jak mozna znalesc rownie slodka o wiele taniej a i tak dziecku bedzie pasowac i tak a w to miesce kase przeznaczyc na cos bardziej pozytecznego...:)

ja dzis dostalam karuzele ale cala pluszową :) dostalam od siostry..i wielkiego misia takiego 2x dziecko hehe ale jest slodki :)

Brzzmi slodko:))

No to ze u nas jest latwiej wydaj 50 niz w Polsce to juz jest inna sprawa, ja ci napisalam czemu te rzeczy sa w Polsce duzo drozsze jak tu. Moi rodzice maja sklep z spozywczy z polskim jedzeniem to troche wiem jak to dziala.

A to ze dziecko nie zwraca uwagi co mu bendzie latalo przed oczami to prawda ale nie mysle ze kupisz pierwsza lepsza karuzele czy misia bo dziecku nie bendzie przeszkadzac, tylko kupisz to co tobie sie spodoba. :-)

To ze ludzie wysylajac do Polski i sprzedajac rzeczy tam narzucaja sobie cene 3x tyle co w dolarach +przesylka to ja juz dawno wiedzialam...haha ma sie te wtyki haha :p

Karuzeli nie kupie wcale bo mamuska sie uparla ze chce mi taki dodatkowy prezent kupic dla wnus(nie wie czy wnusia czy wnusio jeszcze to nazywa wnus haha powariowala na starsze lata).Ale zgodze sie z toba ze kupie to co mi sie bedzie podobac bo przeciesz dzidzia mi nie powie. mamo ale ja wole tamta...hahahaha swoja droa to by wszystko ulatwilo:p ALe tez nie odwali mi zupelnie i nie kupie czego za pare setek dolarow jesli moge kupic troche tansze...i tez bedzie mniej wiecej to samo(nie mowie tutaj o lozeczku i wozku i foteliku bo na tym nie mam zamiaru oszczedzac...)

HEJ DZIEWCZYNKI :-)

Nie znalazlam watku o WÓZKACH, juz sie wstepnie rozgladalam i mam na oku 2 bardzo klasyczne wozki.
1) firmy EMALJUNGA
2) firmy INGLESINA

Z drugim jest dosc ciezko, bo prawie nigdzie nie mozna go zobaczyc na zwyo, tylko na zamowienie, ja jak zwykle wybralam cos z czym jest problem ale mi sie barrdzo podoba.

1 fotka EMALJUNGA
2,3,4 INGLESINA :-):-)

Zobacz załącznik 167459

Zobacz załącznik 167460

Zobacz załącznik 167461

Zobacz załącznik 167462

Jak Wam sie podobaja?

te wozki straszliwie mi sie podobaja...ladniejsze jak tutaj...ja jednak jestem za takimi tradycyjnymi a nie jakies takie nie wiadomo jakie ale coz...nie mam wyboru musze kupic te fikusne...bo takich u nas nie widzialam...:no:

reklama
Dziś byłam w sklepie dziecięcym w Czechowicach...

I co? 3 babki jak mnie obskoczyły to zdawało się, że mi chcą cały sklep sprzedać... A ja przyszłam tylko o wózek się pytać, który (Olaboga!) był w takim kolorze jaki mi się podoba i dokładnie ten model! Masakra! Kazałam sobie go odłożyć...i z mężem pojadę go oglądać (i może kupić!)

Jestem tak podjarana, że gdybym miała jakąkolwiek kartę, to pewnie dziś bym z tym wózkiem wyjechała !

Wklejam zdjęcia tego modelu tak dla orientacji...
Implast Bolder 4 (kolor zielony)

Załączniki

• implast.jpg
    implast.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 41

I co? 3 babki jak mnie obskoczyły to zdawało się, że mi chcą cały sklep sprzedać... A ja przyszłam tylko o wózek się pytać, który (Olaboga!) był w takim kolorze jaki mi się podoba i dokładnie ten model! Masakra! Kazałam sobie go odłożyć...i z mężem pojadę go oglądać (i może kupić!)

Jestem tak podjarana, że gdybym miała jakąkolwiek kartę, to pewnie dziś bym z tym wózkiem wyjechała !

no fajny ten wozeczek...:)))))))))

Hahahha dokładnie ten sam mi się podoba :D

Gibaga, Dusia mój M zarabia w $ i nawet nie wiecie jak mi ciężko wymieniać to na zł. Szkoda, że przesyłki ze Stanów są takie drogie bo bym połowe rzeczy kupowała tam bo u Nas z tymi cenami to powariowali kompletnie :wściekła/y: Zresztą żadna nowość pamiętam jak się do Berlina jeździło kupować ciuchy a nawet jedzenie bo było tańsze i lepszej jakości :-D

HEJ DZIEWCZYNKI :-)

Nie znalazlam watku o WÓZKACH, juz sie wstepnie rozgladalam i mam na oku 2 bardzo klasyczne wozki.
1) firmy EMALJUNGA
2) firmy INGLESINA

Z drugim jest dosc ciezko, bo prawie nigdzie nie mozna go zobaczyc na zwyo, tylko na zamowienie, ja jak zwykle wybralam cos z czym jest problem ale mi sie barrdzo podoba.

1 fotka EMALJUNGA
2,3,4 INGLESINA :-):-)
Jak Wam sie podobaja?

boskie:-). też wolę takie klasycznę. Ja narazie upatrzyłam sobie Roana. Też dosć klasycznie wygląda i do tego jest bardzo zachwalany.

Dziewczyny śłiczne te wózeczki:tak::-)

ja to sie ciesze bo wozek dostane od tesciow ( czytaj : na wozek). Juz nie odstąpie od swojego typu, no chyba ze znajde gdzies JOOLZ BLOOM, to sie wtedy zastanowie, bo bede musiala go wyprobowac - bo tego nie probowalam a ma dobre dane techniczne i widze ze latwiutko sie prowadzi.( wiadomo widziec a czuc to zupelnie inna sprawa )

Losek! Napewno bedziesz zadowolona z Emmaljungi! Ja mieszkam w Danii i tutaj co druga mama takim jezdzi..sa naprawde solidne..i tutaj dzieciaczki w nich jezdza do drugiego roku zycia! bo gondola jest naprawde gleboka i dluga (chyba nawet ponad 100cm)..i w srodku sie podnosi plecy tak ze dzidek moze siadac. Szelki sie zapina do tych szynek metalowych co sa po bokach widoczne. Ja tez bym taki kupila, ale mnie powala cena..3000 tysiecy tylko za gondole nie dam..ale wozeczek jest cudo!!!

Pysia! ja tez sie zastanawialam nad Roanem...bo tak jak mowilam mieszkam w Danii, a tu wszyscy takimi tradycyjnymi jezdza i nawet sie nie za bardzo do spacerowek przesiadaja (chyba ze wzgledu na pogode)..wzory ma boskie...tylko gondolka troche krotka...ja znalazlam takiego FOCUS NOVALEX http://www.twojewozki.pl/focus-be%C3%82%C5%BC-p-179.html ..ma dluzsza gondole... i jest chyba jeszcze tanszy niz ROAN,, bo z fotelikiem, spiworkiem, parasolka i moskitiera jakies 1100zl....ale nic poza tym o nim nie wiem...jakbys go gdzies widziala na zywo to prosze o wyprobowanie ...

ja mam pierwsze ubranko dla Kingusi. Łóżeczko jeszcze nie skręcone i siedzi w pudłach to sie nie pochwale ale wypatrzyłam dzis w leclercu pajacyka super mieciutkiego, że musiałam go kupić.
dzis kupie na allegro body kopertowe takie jak mi sie podobaja.
aaa jakby było mało przed chwila dostałam pajacyka zólciutkiego, kupiony przez mojego na allegro. Drań mi nie powiedział, ze wypatrył aukcje i kupił na moje konto. Śliczniutki. wiec wstaiwam dwa zdjecia. A popatrzcie jakie my may podobne gusta, az mi sie śmiać chce

Załączniki

• DSC02539.jpg
    DSC02539.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02540.jpg
    DSC02540.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 61
ja mam pierwsze ubranko dla Kingusi. Łóżeczko jeszcze nie skręcone i siedzi w pudłach to sie nie pochwale ale wypatrzyłam dzis w leclercu pajacyka super mieciutkiego, że musiałam go kupić.
aaa jakby było mało przed chwila dostałam pajacyka zólciutkiego, kupiony przez mojego na allegro. Drań mi nie powiedział, ze wypatrył aukcje i kupił na moje konto. Śliczniutki. wiec wstaiwam dwa zdjecia. A popatrzcie jakie my may podobne gusta, az mi sie śmiać chce
Śliczne te śpioszki:-D Twoja Kingusia jak Gwiazdeczka będzie ubrana:tak::-D

reklama

Najeli piękny wózek, ja zamówiłam dziś wózeczek, bo akurat ten który chce jest bardzo chodliwy i dla pewności wpłaciłam 500zł i jak przyjdzie w takim zielonym kolorku to jadę kupić (tylko niewiem gdzie go postawię, bo mam ten cholerny remont:wściekła/y:) Boldery to piękne wózki. Takie nowoczesne, lekkie i praktyczne. Mój też ma wszystko czego od wózka wymagam. Już nie mogę się doczekać kiedy go poprowadzę:-)

Jakie cudowne te ciuszki, są takie słodkie że trudno powstrzymać się żeby nie kupić:tak:

Do góry