kataszaone
nowa mama
za co oni są takie ceny naliczają
za to ze ktos zdecydowal sie byc w ciazy. Jak na ciaze i dziecko ma pieniadze to na ubrania tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za co oni są takie ceny naliczają
za to ze ktos zdecydowal sie byc w ciazy. Jak na ciaze i dziecko ma pieniadze to na ubrania tez
Ostatnio przyjaciółka uświadomiła mi, że dla niemowlaczka potrzebne są takie łapki niedrapki. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje... ;-) Buszowałam więc na allegro i można je dostać razem z całą wyprawką. Dziś znalazłam dosyć tanie zestawy w różnych kolorach WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro albo taka WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (719203134) - Aukcje internetowe Allegro Chyba z pomocą mamy i przyjaciółki usiądę i zrobię listę potrzebnych do kupienia rzeczy.... :-)
Ostatnio przyjaciółka uświadomiła mi, że dla niemowlaczka potrzebne są takie łapki niedrapki. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje... ;-) Buszowałam więc na allegro i można je dostać razem z całą wyprawką. Dziś znalazłam dosyć tanie zestawy w różnych kolorach WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro albo taka WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (719203134) - Aukcje internetowe Allegro Chyba z pomocą mamy i przyjaciółki usiądę i zrobię listę potrzebnych do kupienia rzeczy.... :-)
ja juz mam niedrapki zwykle biale i baaaaardzo maluskie
Te łapki niedrapki czy inaczej poprostu rekawiczki dla niemowlat to fajna sprawa, ale wcale nie konieczna. Wielu ludzi zaklada maluszkom poprostu skarpetki na raczki, to jest tez dobre rozwiazanie Ja mialam takie lapki i to 2 czy 3 pary ale w sumie malo ich uzywalam.
Mi koleżanki mówiły że takiełapki są nie praktyczne gdyż dzieciaczki je łatwo ściągają - za to gorąco polecają body z takimi wywijkami na łapki przy rekawkach - sprytna sprawa...