reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja ostatnio chciałam kupić chociaż jakieś ciuszki ale oczywiście mama, mój M - wszystko twierdzą że to za wcześnie i że jeszcze jest czas.. No dobra niech im będzie :( Ale korci, nie powiem że nie. Stwierdziłam że poczekam do momentu aż poznam płeć a potem nic mnie nie powstrzyma :)
A wczoraj byłam w sklepie dziecięcym - jakie śliczne łóżeczka i pościele widziałam , kurcze już chciałam brać :) Z wózkiem to chyba będę miała problem, bo tyle tych wózków, a ceny też różne od 400 zł do ponad 1000, a że ja się na tym w ogóle nie znam to nie mam pojęcia co kupię. Polecacie jakiś ?

reklama
Ja zamówiłam na Allegro śliczny kombinezon z łapkami i uszami misia. Nie mogłam się naprawdę powstrzymać. Teraz czekam jak przyjedzie:-D:-D:-D
hehe a ktory to? taki pluszowy brazowy? bo ja widzialam w tym dzidzie i myslalam ze padne i potem rozplyne sie jak lod taki byl rozbrajajacy! ja mam czapeczki z uszami takie białe, zeby dla dziewczynki i chlopczyka bylo :)

Ja ciagle mysle o wozku. Moj pierwszy i prawdopodobnie ostateczny typ to mutsy urban rider, ale mysle jescze nad tym [ame="http://www.youtube.com/watch?v=F8qZOgwzP5w"]YouTube - JOOLZ - Stroller - Hello sky, birds, and trees[/ame]

musze do niego przymieryc sie w sklepie i go dokladnie obejzec. Mutsy jest bardzo solidny i jak go "pchalam" i kierowalam nim to naprawde wygodny byl. Jak porownywalam z tymi innymi (chicco, maxi cos itd) to najsolidniejszy, nie jakis roklekotany.

Ostatnia edycja:
hehe a ktory to? taki pluszowy brazowy? bo ja widzialam w tym dzidzie i myslalam ze padne i potem rozplyne sie jak lod taki byl rozbrajajacy! ja mam czapeczki z uszami takie białe, zeby dla dziewczynki i chlopczyka bylo :)

Ja ciagle mysle o wozku. Moj pierwszy i prawdopodobnie ostateczny typ to mutsy urban rider, ale mysle jescze nad tym YouTube - JOOLZ - Stroller - Hello sky, birds, and trees

tak, tak właśnie ten:tak::tak::tak: miałam podobne odczucia i musiałam go mieć:-) mój M. powiedział, że już kompletnie zwariowałam. Zwariuje dopiero jak dzidzia będzie na świecie:-D:-D:-D:-D

BabyActive - wózki dziecięce

Katalog wózków-> Jet-> i np. jet picasso :)

Super zwrotny i lekki wózeczek :-) Zastanawiam się nad nim, bo super mi się jeździło nim po sklepie ostatnio jak patrzyłam na wózki;-) Na allegro np. Jet 3w1 picasso kosztuje 1099zł (gondola, spacerówka i fotelik samochodowy).

tak, tak właśnie ten:tak::tak::tak: miałam podobne odczucia i musiałam go mieć:-) mój M. powiedział, że już kompletnie zwariowałam. Zwariuje dopiero jak dzidzia będzie na świecie:-D:-D:-D:-D

to taki no nie? kurcze tylko gdzie ty kupilas brazowe? bo wszedzie sa bezowe i szare i biale:(

Załączniki

• 720047682.jpeg
    720047682.jpeg
    11,4 KB · Wyświetleń: 36
A ja ostatnio napalilam sie Waszymi opisami, ze sa fajne spodnie ciazowe w C&A i od razu pognałam do galerii. I co? I wielkie gó*** :wściekła/y: W calym C&A nie bylo ani jednego ciazowego ciucha :no: Tylko zla wyszlam bo sie na to napalilam :-(
Musze podskoczyc do drugiej galerii, bo tam jest H&M i wiem, ze na 100% jest dzial ciazowy to moze tam sie czyms zadowole :-p

reklama
to taki no nie? kurcze tylko gdzie ty kupilas brazowe? bo wszedzie sa bezowe i szare i biale:(

brązowy znalazłam na Allegro, nawet nie wiedziałam, że są inne kolory. Wogóle to mam hopla na punkcie tych misiowych kombinezoników, znalazłam jeszcze taki polarkowy i oczywiście też musiałam go mieć:-):-):-):-D:-D:-D

Do góry