reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja mam pianka-kokos-gryka . Ale ja nie wybierałam , dostałam swoj razem w pakiecie z łóżeczkiem od znajomej :) Ona bardzo sobie chwaliła .

bylam na zwiadach w IKEA :)) i już wiem, gdzie kupię materacyki, szafeczki, łóżeczka a nawet pościel :)) i to już w przyszłym tygodniu, więc jak poskładam, to porobię zdjęcia, naprawdę są dużo tańsze rzeczy niż w sklepach dziecięcych...

generalnie łaziłam w zeszłym tygodniu min po hurtowniach i rzeczywiście na allegro dostałam taniej wszystko, bo za same łóżeczko trzeba zapłacić 300 stówki, a tu mam za 264 z materacem;-) a jak oglądalam te ochraniacze to za 150 zł możbna dostac ochraniacz plus poszewki:eek::eek::eek: tu zestaw 7 czesciowy za 138:eek::eek::eek: więc jestem zadowolona

Kasiorku ja mam lozeczko z Drewexu i rowniez moge potwierdzic, ze firma w porzadku :tak: a posciel slodziutka :-) ja wlasnie choruje na taka w paseczki marchewkowe, ale szkoda mi troche kasy, bo mam juz dwa komplety poscieli po córeczce i nie potrzebuje wiecej. Tylko, ze tak bardzo mi sie podoba :tak:

Kasiorku ja mam lozeczko z Drewexu i rowniez moge potwierdzic, ze firma w porzadku :tak: a posciel slodziutka :-) ja wlasnie choruje na taka w paseczki marchewkowe, ale szkoda mi troche kasy, bo mam juz dwa komplety poscieli po córeczce i nie potrzebuje wiecej. Tylko, ze tak bardzo mi sie podoba :tak:

No widzę że my to mamy dużo wspólnego:-) Łóżeczko też takie samo w piwnicy na złożenie czeka, a na pościel choruję bo mi się podoba jak nie wiem, ale kupować bez sensu bo mam kilka (nawet nie pamiętam ile, bo to babcia dla pierwszej wnuczki szyła jak szalona) jeden na pewno jeszcze nie używany. Echhh, ja to mam zmartwienia;-)

reklama
No widzę że my to mamy dużo wspólnego:-) Łóżeczko też takie samo w piwnicy na złożenie czeka, a na pościel choruję bo mi się podoba jak nie wiem, ale kupować bez sensu bo mam kilka (nawet nie pamiętam ile, bo to babcia dla pierwszej wnuczki szyła jak szalona) jeden na pewno jeszcze nie używany. Echhh, ja to mam zmartwienia;-)

Ja tak szczerze to mam wszystko, doslownie wszystko. Wystarczy kupic pampersy i kosmetyki dla Malego na poczatek i to wsio. Mam nawet laktator. No moze butelke jakas musze kupic, gdyby sie okazalo, ze mam kolejne dziecko, ktore niecierpi moich cycków :eek: I tak troche mi szkoda, ze omijaja mnie te male radosci ze wszystkich zakupow :-(

Do góry