reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczynki ! Jeśli chodzi o pościel z Darlanda , to gorąco polecam , z tym że ja kupiłam osobno posciel 3 el , a wypełnie osobno i prześcieradło osobno , wyszło mnie to wprawdzie 2 zł drożej niż jest cena tej aukcji , ale co mi tam :) Naprawde śliczna jest ! Ja mam marchewkowe paski :)

Zabeczko lozeczko super :tak: i rzeczywiscie machoń jest najladniejszy :-) a jezeli chodzi o szuflade pod lozeczkiem to goraco polecam, bo mozna niezle ja wukorzystac, np na druga zmiane poscieli, pampersy czy zabawki.

Żabeczko zrobisz oczywiście jak zechcesz, ale ja bym radziła materac "kokos-pianka-kokos" pani w sklepie, a nawet lekarze mówili mi, że są lepsze dla dzidziusia :-p

Ja mam po corce jeszcze materacyk z gryka i go sobie baaardzo chwale. Oliwka miala super wygodnie, a materacyk nic a nic sie nie odksztalcil. Wiec ja polecam z gryka ;-)

reklama
Poczytalam troszke na necie o tych materacach i w sumie pisza ze kokos jest za twardy, nawet Zawitkowski tak mowil, i ze juz lepsza sama pianka, tylko ze po jakims czasie sie odksztalca:-( A najlepszy to lateksowy, tylko, ze on kosztuje ponad 200zl, to juz wole co rok zmienic sobie ten piankowy, czy piankowo-kokosowy na nowy:tak::tak:
Wiec albo zdecyduje sie na sama pianke, albo na piankowo-kokosowy.:tak::tak:
Co wy o ty myslicie?

Do góry