reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
Ja też będę kupowała to łóżeczko ale dopiero po 10tym. Widzę że cena jest wyższa bo były wcześniej po 145 zł.
A ta pościel też super, jaki wzór wybrałaś?
zabeczka
Podobaja mi sie z misiami, kaczuszkami itp, ale konkretnie jeszcze nie wybralam. U mnie odpadaja paski i kratka, ktore nie za bardzo mi sie podobaja.Ja też będę kupowała to łóżeczko ale dopiero po 10tym. Widzę że cena jest wyższa bo były wcześniej po 145 zł.
Dziewczynki ! Jeśli chodzi o pościel z Darlanda , to gorąco polecam , z tym że ja kupiłam osobno posciel 3 el , a wypełnie osobno i prześcieradło osobno , wyszło mnie to wprawdzie 2 zł drożej niż jest cena tej aukcji , ale co mi tam Naprawde śliczna jest ! Ja mam marchewkowe paski
zabeczka
Dzieki Znachorko, jutro wybiore sobie wzorek i zamowie:-):-)
Zabeczko lozeczko super i rzeczywiscie machoń jest najladniejszy :-) a jezeli chodzi o szuflade pod lozeczkiem to goraco polecam, bo mozna niezle ja wukorzystac, np na druga zmiane poscieli, pampersy czy zabawki.
zabeczka
No widzisz Ilonko, gdziesz wyczytalam ze z gryka lepsze, ale moge zamowie kokos-pianka-kokos skoro lepsze dla dzidzi:-):-)
reklama
zabeczka
Poczytalam troszke na necie o tych materacach i w sumie pisza ze kokos jest za twardy, nawet Zawitkowski tak mowil, i ze juz lepsza sama pianka, tylko ze po jakims czasie sie odksztalca:-( A najlepszy to lateksowy, tylko, ze on kosztuje ponad 200zl, to juz wole co rok zmienic sobie ten piankowy, czy piankowo-kokosowy na nowy
Wiec albo zdecyduje sie na sama pianke, albo na piankowo-kokosowy.
Co wy o ty myslicie?
Wiec albo zdecyduje sie na sama pianke, albo na piankowo-kokosowy.
Co wy o ty myslicie?
Podziel się: