reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja ostatnio widzialam w jednym sklepie z odzieza dziecieca takie piekne kombinezony dla naszego synka...cudne...mieciutkie, cieplutkie....za 52 zl...az bylam w szoku, ze tak tanio..dlatego, jezeli nie ma duzej roznicy w cenie, to kupie tam a nie w Biedronce
Ja kupiłam jeden za 57 zł już nie pamiętam gdzie chyba u mnie w takim dzidziowym sklepie :d bo śliczne były a własnie zaopatrzyłam się w drugi z biedronki bo tak jakoś tez mi sie te zielone podobały :-p
są jeszcze takie komplety welurowe za 19,99:-)
A te komplety to nie bardzo mi do gustu przypadły ale może komuś się spodobają :-) Do biedronki zawsze można się przespacerować :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupiłam jeden za 57 zł już nie pamiętam gdzie chyba u mnie w takim dzidziowym sklepie :d bo śliczne były a własnie zaopatrzyłam się w drugi z biedronki bo tak jakoś tez mi sie te zielone podobały :-p

A te komplety to nie bardzo mi do gustu przypadły ale może komuś się spodobają :-) Do biedronki zawsze można się przespacerować :-p

widziałam te komplety tylko w necie, więc niewiem jak to na żywo wygląda:tak: Też muszę sprawić sobie kombinezon, ale to teściowa spnsoruje więc musze ją w końcu zaciągnąć do tej hurtowni:-)

Pochwalę się w końcu tym co ostatnio kupiłam:-)

• na 1 zdjęciu komplecik który kupiłam z myślą o wyjściu ze szpitala:-)
  • na 2 zdjęciu kocyki (ten duży różowy kosztował 9,98:-) w Auchanie, ten z lewej z allegro za 19,90 i ten beżowy akrylowy za 35)
  • na 3 zdjęciu body z reala 3zł/szt:-)
  • a zdjęcie 4,5,6 to zdobycze z lumpeksu:-D

Pochwalę się w końcu tym co ostatnio kupiłam:-)

• na 1 zdjęciu komplecik który kupiłam z myślą o wyjściu ze szpitala:-)
  • na 2 zdjęciu kocyki (ten duży różowy kosztował 9,98:-) w Auchanie, ten z lewej z allegro za 19,90 i ten beżowy akrylowy za 35)
  • na 3 zdjęciu body z reala 3zł/szt:-)
  • a zdjęcie 4,5,6 to zdobycze z lumpeksu:-D

cudne! A najbardziej już mi się podoba ta sukieniusia :)

no co ty? Masz jakieś do polecenia w Poznaniu sklepy , oprócz tej hurtowni bo wiem już gdzie to jest, ale jeszcze jakieś gdzie można się obkupić w fajne tanie ciuszki ?

wiem, że jest jeszcze hurtownia dziecięca gdzieś koło urzędu komunikacyjnego na ulicy Kraszewskiego. Moja znajoma kupiła mi tam dużo rzeczy:-) Hurtownia nazywa się "Akpol"

reklama
Do góry