reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja ostatnio widzialam w jednym sklepie z odzieza dziecieca takie piekne kombinezony dla naszego synka...cudne...mieciutkie, cieplutkie....za 52 zl...az bylam w szoku, ze tak tanio..dlatego, jezeli nie ma duzej roznicy w cenie, to kupie tam a nie w Biedronce
Ja kupiłam jeden za 57 zł już nie pamiętam gdzie chyba u mnie w takim dzidziowym sklepie :d bo śliczne były a własnie zaopatrzyłam się w drugi z biedronki bo tak jakoś tez mi sie te zielone podobały :-p
są jeszcze takie komplety welurowe za 19,99:-)
A te komplety to nie bardzo mi do gustu przypadły ale może komuś się spodobają :-) Do biedronki zawsze można się przespacerować :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupiłam jeden za 57 zł już nie pamiętam gdzie chyba u mnie w takim dzidziowym sklepie :d bo śliczne były a własnie zaopatrzyłam się w drugi z biedronki bo tak jakoś tez mi sie te zielone podobały :-p

A te komplety to nie bardzo mi do gustu przypadły ale może komuś się spodobają :-) Do biedronki zawsze można się przespacerować :-p

widziałam te komplety tylko w necie, więc niewiem jak to na żywo wygląda:tak: Też muszę sprawić sobie kombinezon, ale to teściowa spnsoruje więc musze ją w końcu zaciągnąć do tej hurtowni:-)

Pochwalę się w końcu tym co ostatnio kupiłam:-)

• na 1 zdjęciu komplecik który kupiłam z myślą o wyjściu ze szpitala:-)
  • na 2 zdjęciu kocyki (ten duży różowy kosztował 9,98:-) w Auchanie, ten z lewej z allegro za 19,90 i ten beżowy akrylowy za 35)
  • na 3 zdjęciu body z reala 3zł/szt:-)
  • a zdjęcie 4,5,6 to zdobycze z lumpeksu:-D

Pochwalę się w końcu tym co ostatnio kupiłam:-)

• na 1 zdjęciu komplecik który kupiłam z myślą o wyjściu ze szpitala:-)
  • na 2 zdjęciu kocyki (ten duży różowy kosztował 9,98:-) w Auchanie, ten z lewej z allegro za 19,90 i ten beżowy akrylowy za 35)
  • na 3 zdjęciu body z reala 3zł/szt:-)
  • a zdjęcie 4,5,6 to zdobycze z lumpeksu:-D

cudne! A najbardziej już mi się podoba ta sukieniusia :)

no co ty? Masz jakieś do polecenia w Poznaniu sklepy , oprócz tej hurtowni bo wiem już gdzie to jest, ale jeszcze jakieś gdzie można się obkupić w fajne tanie ciuszki ?

wiem, że jest jeszcze hurtownia dziecięca gdzieś koło urzędu komunikacyjnego na ulicy Kraszewskiego. Moja znajoma kupiła mi tam dużo rzeczy:-) Hurtownia nazywa się "Akpol"

reklama
Do góry