reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Zgadzam się z Tobą Paula maluszki ślicznie wyglądają w bieli.
Mnie przeraża róż któy teraz da się zauwarzyć na ulicach bo dzieci chodzą juz w czpkach, kurtkach i kozakach teraz jak zwracam większą uwagę na dzieci (ciekawe dlaczego :-D ) to tu u mnie na tym zadupiu dziewczynki są całe na różowo to jest jakiś koszmar, mojego męża siostra ma 2 córeczki i tez maja prawie wszystko różowe i on zawsze mówi że lafiryndy z nich wyrosną hehe

Zgadzam się z Tobą Paula maluszki ślicznie wyglądają w bieli.
Mnie przeraża róż któy teraz da się zauwarzyć na ulicach bo dzieci chodzą juz w czpkach, kurtkach i kozakach teraz jak zwracam większą uwagę na dzieci (ciekawe dlaczego :-D ) to tu u mnie na tym zadupiu dziewczynki są całe na różowo to jest jakiś koszmar, mojego męża siostra ma 2 córeczki i tez maja prawie wszystko różowe i on zawsze mówi że lafiryndy z nich wyrosną hehe

mam dużo białych ciuszków. Szczególnie tych w rozmiarze 56 i 62. Różowe też mam, ale taki jasny róż. A z tymi dziewczynkami całymi na różowo to jest pewnie też tak, ze same chcą wszystko różowe. Pracowałam w przedszkolu i wiem jak do tego te 5-6 latki podchodziły. Im więcej różowego tym lepiej. Buty, kurtki, bluzki, spodnie, a nawer przybory szkolne. Wszystko musiało być różowe. A jak było inne to już taka dziewczynka była gorsza.

ja ostatnio widzialam w jednym sklepie z odzieza dziecieca takie piekne kombinezony dla naszego synka...cudne...mieciutkie, cieplutkie....za 52 zl...az bylam w szoku, ze tak tanio..dlatego, jezeli nie ma duzej roznicy w cenie, to kupie tam a nie w Biedronce

reklama
Do góry