reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

My wózek i łóżeczko tak w połowie grudnia kupimy, chciałabym wczesniej, ale z drugiej strony muszę sie zgodzić z Grześkiem że za niedługo się wprowadzimy i zanim to wszytsko ogarniemy to trochę zejdzie bo on pracuje, a ja sama zbyt wiele nie zdziałam i zostają nam popołudnia i weekendy i to czasem nie bo zajęcia:sorry: Więc czekam cierpliwie:-D

reklama
Kochane, Wy już pierzecie ubranka w proszkach dziecięcych? Ja na razie składam i układam w półeczkach :)
ja mam na razie 3 pajacyki to nie ma co prać. Pewnie tak będzie do grudnia.
A potem fajnie bo w nowym mieszkanku mamy suszarnie jedną na 3 mieszkania, zamykaną. Nie będę musiała w pokoju wieszać ubranek. wypiorę przed świętami bożego narodzenia albo zaraz po żeby sobie od stycznia powoli prasować

O to niektóre rzeczy:-D:
Zdjęcie077A.jpg Zdjęcie078 modified.jpg

Zdjęcie079 modified.jpg Zdjęcie080 modified.jpg

Zdjęcie081 modified.jpg Zdjęcie082 modified.jpg

Kejt, Znachorka cudowne ubranka:-) chyba znowu muszę się wybrać na łowy po lumpkach:tak:

U mnie wózeczek już stoi, a łóżeczko kupujemy na początku grudnia. Do końca grudnia chce mieć wszystko.

Anisen : Moje łóżeczko nie ma zapachu nowości :) bo jest uzywane :)
A co do ubranek , ja tak od listopada zaczne prać w proszku dla dzieci . Raczej zdecyduję się na Jepla , jest tańszy niż Lovela a opakowanie jest wieksze :)

ja tez chce sie uporać z kupnem najważniejszych rzeczy do grudnia, a potem juz tylko drobiazgi;-) prac też będę jak skompletuje ciuszki:-) i myślę że wybiorę bpłyn do prania, dla dzieci ale tez zorientuję sie w cenach....

reklama
Do góry