reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

dziekuje mamusie!!!!!!!!!!!

confi- okolo 350 zl... jeszcze tak normalnie mi sie zdaje co??? czekam na twoje fotki...

marzena- dziekuje tez mi sie podoba...

krystyna- tak tak jest taki waski... kupilam w NEXT tak sie nazywa ta firma...

aga- dziekuje kochana...

reklama
paula w sumie na wasze brytyjskie warunki to normalnie ;) ale mnie niestety nie stac na taką pościel , jednak uważam ,że jest naprawde piękna i gratuluję udanych łowów :D

a to moje przedostatnie zakupki ;)
to własnie ta zaginiona paczka

Załączniki

• ciuszki 5 018_resize.jpg
    ciuszki 5 018_resize.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuszki 5 020_resize.jpg
    ciuszki 5 020_resize.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 43
  • ciuszki 5 021_resize.jpg
    ciuszki 5 021_resize.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuszki 5 022_resize.jpg
    ciuszki 5 022_resize.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 43
  • ciuszki 5 023_resize.jpg
    ciuszki 5 023_resize.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuszki 5 026_resize.jpg
    ciuszki 5 026_resize.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuszki 5 027_resize.jpg
    ciuszki 5 027_resize.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuszki 5 028_resize.jpg
    ciuszki 5 028_resize.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuszki 5 030_resize.jpg
    ciuszki 5 030_resize.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 39
confi- no no super rzeczy... cudenka swietnie ze juz masz wszystko.... sliczniusie...

patusia- no widze ze ty tez kochana szalejesz... boskie ubranka i jeszcze z ulubionej firmy widze.. cuda a ten czerwony kaplecik no palce lizac.....

HEJ
mam pytanko ile razy planujecie prac wasze sliczne ubranka przed zalozeniem dzidizi?
dzieki za info pozdrawiam

Paula pościel jest po prostu piękna :tak:

Confi to body kopertowe jest niesamowite :rofl2: jeszcze nigdzie nie widziałam takiego wzorku ;-) no i jeszcze podoba mi się się to obok z żyrafką :tak:

Patusia ten komplet rzeczywiście jest prześliczny :-) podoba mi się również ten blado różowy sweterek, słodki jest ...

Dziewczyny śliczne te rzeczy.
Confi szczególnie spodobała mi się ta bluzeczka z koparkom! I te body na pierwszym zdjęciu...!
Patusia ten różowy sweterek jest taki słodki, a ten komplet z czerwoną kurteczką i czapeczką prześliczny!

paula7 - faajne ciuszki - ja tez jak robie zakupy to dla córci tez zawsze cos tam kupuje
W koncu nie może być wszystko dla Michasia - nie chce żeby juz teraz czuła sie w jakims sensie odrzucona
Musze dbac o moje słoneczko :)

A ta pościel to istne cudo :-):tak:

reklama
Do góry