reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

barmanka- dziekuje slicznie....

iwona- dziekuje dziekuje... tak trzeba bo synek by sie obrazil...

Witam z rana!!!
Nocka ok tylko moj synek jak zwykle z rana wstaje czy trzeba czy nie... dzis znow o 7.00 jejku jak mozna pospac to on nie tylko wstaje...
Dzis juz nie jest tak slonecznie... ale cieplo...
Zycze swietnej sobotki!!!!

reklama
moje ostatnie zdobycze

Załączniki

• bluza 6-9m-cy Disney.jpg
    bluza 6-9m-cy Disney.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 38
  • body Disney 3-6m-cy.jpg
    body Disney 3-6m-cy.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 37
  • body przód 3-6m-cy.jpg
    body przód 3-6m-cy.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Disney 3-6m-cy.jpg
    Disney 3-6m-cy.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 39
  • sweter Next 6-9m-cy.jpg
    sweter Next 6-9m-cy.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 41
  • komplet 3-6m-cy Disney.jpg
    komplet 3-6m-cy Disney.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
iwonka- swietnie rzeczy... cuda... uwielbiam firme Next i po prostu wszystko z niej mi sie podoba... a Tygrysek niesamowity...

Iwona - same piękności :tak: wszystko mi się podoba, suuuper :tak:
najbardziej to chyba ten sweterek z Nexta - w sam pod koszule taką z krawatem :rofl2: już oczami wyobraźni widzę takiego elegancika :-D

a to moje zakupy z wczoraj, niewiele już zostało mi do kupienia więc są to jakieś pojedyncze sztuki ;-)
nie jestem zbytnio zadowolona z koloru przewijaka (na fotce jest niebieski, a ja kupiłam taka lekka kawka z mleczkiem ;-)).... ale znalazłam go tylko w 1 (!!!!) sklepie, na dodatek sprowadzany był na zamówienie :baffled: ciesze się że wogóle go mam :tak: bo żaden sprzedawca z allegro nie robi wysyłki do Irlandii, a w bagażu do samolotu to nie wiem czy by się zmieścił w walizce :confused:
zła jestem, bo w Polsce masz wszystkiego w brud - do wyboru do koloru, a tutaj muszę brać to co mają :angry:

(powiem wam że rozczarowałam się termotorbą Tommee Tippee :no: :no: bo to ją planowałam kupić ze względu że mam butelki z tej firmy, na szczęście do torby Aventa też wejdą mi 2 butelki z Tommee.
a i jeszcze - tutaj różnica w cenie tych toreb między tymi dwoma firmami to ok 2e. dziś sobie weszłam z ciekawości na allegro by porównać jak to w Polsce, i normalnie szok :szok: :szok: :szok: w życiu bym w Polsce nie dała 80zł za termotorbę z Aventa :crazy: )

Załączniki

• stojak pod wanienke.jpg
    stojak pod wanienke.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 30
  • termotorba.jpg
    termotorba.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 31
  • przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
barmanka79 super zakupy :D
torba świetna, ja sama muszę się zastanowic czy będzie mi taka potrzebna...trochę kosztuje.

Do góry