reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Bardzo fajne te Wasze zakupki.... Strasznie Wam zazdroszcze, ze juz kupujecie. Pocieszam sie tylko, ze juz niedlugo i ja bede kupowala. Jeszcze tylko ze 2 tygodnie wytrzymam i bede mogla kupowac. W zasadzie, to juz nawet mam zaklepany wozek :-)

Na pocieszenie wczoraj wygrzebalam na ciuchach sliniaczek z tekstem "pod tatusia". Wiecie, zeby go tak podniesc na znaczeniu :-D Ze bedzie taki wazny dla Julci... No i dwie pary niedrapek.

Załączniki

• SDC12444.JPG
    SDC12444.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 41
Witajcie, ale mnie naszło na zakupy , musze odejść od komputera bo jeszcze nie ma 11 - stej a ja już wydałam 300 zł.:szok:
Część wydał Mój Mąż wybierając pościel.
Dla mnie było za dużo do wyboru a on z tej całej oferty wybrał jeden wzór i jemu tylko to pasuj do Jego Królewny Zosi:-) - niech ma

Ja tez mam posciel taka jak ty z tym ze inny wzór;) zamawialysmy chyba u tego samego sprzedawcy. Jestem z niej bardzo zadowolona a Ty?

paula super zakupki :) to co? Masz już wszystko??

aga_k_m fajne te kopertówki :) do mnie też idą dwie pary ...może w poniedziałek będę mogła Wam pokazać ...poza tym znów zaszalałam i kupiłam pólśpioszki i kaftaniki ,ale mi ich brakowało ;P
no i dwie czapeczki bawełniane, takie po kąpieli

slonkoonline
swietny ten sliniaczek :D

patusiaaaa85 zamawiałam u mamo-tato ale jeszcze jej nie dostałam. Jeżeli nie przyjdzie dzis to pewnie w poniedziałek, no ale skoro jestes zadowolona to znaczy ze bedzie suuuuuper.
Musze tylko wyszkolic kota zeby do łóżeczka nie wchodził....juz teraz kombinuje bo łóżeczko rozłożone ale jak tylko mnie zobaczy daje w długą. Wie ze źle robi mała złośnica

*AgA* no kota ciężko przekonac zeby nie wchodził tam gdzie nie ma ;)
ja bym przykryła łóżeczko jakąś folią, słyszałam ze koty nie prepadają za szelestem folii. Może to ją zniechęci...

Ja też miałam problem z kotką jak moja mała była mała
Niestety kot uwielbiał gramolic się do wózka więc musiałam kłaść na nim deski

moj wozio czeka na synka w pokoju a moj kot tez uwielbia w Nim spac:confused: ale ja wozek nakrywal aby sie nie kurzyl i staram sie kota wywalac z wozka zeby wiedzial ze mu nie wolno:blink:

reklama
Mój tez wiadział że mu nie wolno, ale co z tego
Jak mnie widział to uciekał, a jak nie widział to ładował sie do środka - co gorsza ten kotek jest wypuszczany na dwór (to kotek rodziców)
Koce i inne tego typu nakrycia nie pomagały
Wślizgiwał sie i tak

Do góry