reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Ale słodkie te rzeczy. Ja też mam sporo ale większość używanych i to głównie śpiochy. Będę musiała dokupić troszkę body i skarpetek. Już się cieszę na te zakupki ale poczekam do kwietnia to już będą w sklepach letnie kolekcje

Ostatnia edycja:
reklama
ja wybieram sie na zakupy 16 lutego jedziemy do hurtowni w gadansku mama i ja oraz akpol, maja tam ogromny wybor poscieli wozków i wszytskiego dla maluchów, zapewne cos kupimy no i nie ominiemy h&m, reservd i innych sklepow z ciuszkami dla maluszków :p. Wczoraj mój maz nie mogl się oprzec malej slodkiej kurteczce rózowej z biedroneczką w 5-10-15, no ale na razie jeszcze poczekamy moze załapiemy się na jakieś przeceny w gdańsku :p, już nie moge się doczekać

Dzieki dziewczynki za komplementy:tak:Ja szaleje za tymi slodkosciami i mam juz niezla kolekcje:-Dwiec moze przed porodem jeszcze cos dokupie jak juz bedziemy w nowym domku zoobacze dokladnie jak to wyglada z ciuszkami...(bo mam rozne rozmiary takich na sam poczatek mam nie duzo ale wiem ze bedzie miala ok 55cm spokojnie:-D). Narazie wszystki skladuje w torebce, hehe...

Imagination ladne te spioszki:tak:

Ankzoc to za 16 dni na zakupki:rofl2:

A oto i moje skromne "zdobycze". Mam nadzieję, że udało mi się dołączyć...

Załączniki

• P2020634.jpg
    P2020634.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 50
  • P2020635.jpg
    P2020635.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 47
  • P2020636.jpg
    P2020636.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 51
  • P2020638.jpg
    P2020638.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 47
ale fajne te ciuszki kupujecie ...ja już też nie mogę przejśc obojętnie obok sklepów i dziś kupiłam to... :-)
bezrękawnik z kapturem chyba najbardziej mi się podoba , t-shirt też jest świetny...przyznam ,że wzięłam go tylko ze względu na napis ;)

Załączniki

• ciuchy 005.jpg
    ciuchy 005.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 37
  • ciuchy 006.jpg
    ciuchy 006.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 33
  • ciuchy 008.jpg
    ciuchy 008.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 34
  • ciuchy 007.jpg
    ciuchy 007.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 31
  • ciuchy 009.jpg
    ciuchy 009.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 33
  • ciuchy 010.jpg
    ciuchy 010.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 32
Widze ,że zaczynamy sie rozkręcać powolutku z zakupkami
Confi , Marzenko przepiekne zdobycze upolowałyście :-)
Ankzoc no to fajowe zakupki sie szykują - zycze z całego serduszka by były udane w 100000% :-)

sliczne ubranka!!! nic tylko kupowac!! a to moje ostatnie zakupione i "dostane" niektore

Załączniki

• DSC01402.jpg
    DSC01402.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01401.jpg
    DSC01401.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC01400.jpg
    DSC01400.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC01395.jpg
    DSC01395.jpg