reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ja tez kupilam pare rzeczy dzisiaj- rozek, spioszki z koszulka i sliczna podusie:-), jak aparat wroci do domu to porobie zdjecia:-)

reklama
Rosea- pewnie śliczniusie te ubranka i uwielbiam takie neutralne kolorki- tez mam sporo, rzeczy takich po synku dla córeczki- i tak naprawdę skupiłam sie na ubrankach wyjsciowych typowo dziewczecych hehe - jak narazie przeważa róż- hihi
Ladygap twoje ubranka też muszą być przecudne- właśnie tak sobie pomyslałam Wrocław to takie śliczne miasto- bedziesz mizała gdzie z dzidziulkiem spacerować. Osobiście nigdy nie byłam we Wrocławiu , ale jak czasem oglądam pierwszą miłość to strasznie mi sie podoba ten park czy jak jest pokazany krajobraz nad rzeką.

patusia, wrocław ma moze i ladne miejsca, w pierwszej milosci pokazuja ostrow glownie i rynek, mamy duzo parkow ale zeby sie dostac do tych parkow to musialabym cale miasto przejechac:) kolo siebie mam jakis upadly skwerek, ale mam podobno jakis fajny park gddzies tutaj tylko jeszcze go nie znalazlam:)

ogolnie kiepskiej jakosci, ale jutro zrobie ladniejsze z kolorkami , bo te jakies wyblakle sa:-)

Załączniki

• DSC01384.jpg
    DSC01384.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC01385.jpg
    DSC01385.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC01382.jpg
    DSC01382.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ważna informacja, przed chwilą w Dzień dobry tvn, było o dzieciaczkach i Pani zapytała o noszeniu w dzieciątka w chustach lub tych nosidełkach w pozycji pionowej i Pani doktor odradziła pionizowania tak maleńkich dzieci!!!
piszę to bo wiem, ze ostatnio była rozmowa o chustach i nosidełkach!

w nosidelko ciezko byloby nawet zapakowac noworodka w chuste juz predzej:-D, ale od 3 misiaca nosidelko przydatne, chusta nie wiem nie uzywalam:-)

ladygab-super ubranka bardzo ladne a piesio tez przygotwuje sie na przyjecie nowego czlonka rodziny:tak:

Rosea- no ja mam tez wszystko z motywem zyrafki :-)

ja nie kupuje nosidełka ani chusty nie bedę przepacać w czerwcu dzidziulka - a jak pojedziemy na jakieś zakupy to nosidełko sie zamocuje na stelażu X-landerka i też bedzie dobrze- poza tym niezdrowo przyzwyczajać dziecko do noszenia - bo potem sobie palcem w cztery literki mozna nie trafić :-) poza tym mam jeszcze jednego maluszka na głowie, który tez potrzebuje mojego czasu:-)

reklama
a ja dzis kupiłem sukieneczkę dla córci :) w 5-10-15, normalnie kosztowała 40 zł ale teraz była przeceniona na 20 :)

Załączniki

• 5k1510_j312.jpg
    5k1510_j312.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 42
Do góry