reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Dzięki Kochane!! :-):-):-)
Barmanko, Kornasia, rzeczy kupuję różnie. Nie lubię przepłacać więc najczęściej kupuję używane, na ebayu!! (uzależnienie:-D ) lub w lumpeksach (tutaj u nas to trochę inaczej wygąda). Ale wiadomo czasem coś sklepie piękniastego zobaczę - jak ten komplecik i się skuszę:tak::-). Tym bardziej że komplecik był akurat przeceniony i dałam za niego około 35zł (8 GBP)!!:tak::tak::tak: No więc barmanko komplecik jest M&Co.
Kurteczka jest Next.

A Kornasia, ja też staram się nie przesadzać z różowym:tak::tak:! Ale akurat nie mam aż tak dużo różowych ubranek więc się z Teściową zdecydowałam na tą różową kurteczkę.:-)

No więc barmanko komplecik jest M&Co.
nie znam tej firmy :no: nie widziałam jej tutaj...

wczoraj byłam na mieście , ale ofert na ciuszki nie widziałam niestety. ale i tak kupiłam mu jeden komplet, bo strasznie urzekła mnie kamizelka :-) spodenki to brązowy sztruks. zresztą ja ciuszki kupuje już na 6-9miesięcy, więc będą już na wyjazd do Polski :tak: babcie oszaleją z zachwytu :-D:-D
wczoraj kupiłam jeszcze pojemniczki na żywność (nie wszystkie warzywa są w słoiczkach, więc trzeba samemu gotować), i pojemniki na mleko w proszku (jeszcze teraz nie są mi potrzebne, ale potem będzie jak znalazł, przyda się na wycieczki czy na wyjście do znajomych)

Załączniki

• IMG_3000.jpg
    IMG_3000.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3001.jpg
    IMG_3001.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3003.jpg
    IMG_3003.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 38
  • pojemnik na żywność.jpg
    pojemnik na żywność.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 42
  • pojemnik na mleko.jpg
    pojemnik na mleko.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 33
barmanko-mam te pojemniczki na mleko w proszku, ale jakoś nie specjalnie mnie zauroczyły (chociaz ostatni raz i jedyny zresztą używane były 3.08.) - może Tobie bardziej przypadną do gustu i użyteczności:happy:

wczoraj byłam na mieście , ale ofert na ciuszki nie widziałam niestety. ale i tak kupiłam mu jeden komplet, bo strasznie urzekła mnie kamizelka :-) spodenki to brązowy sztruks. zresztą ja ciuszki kupuje już na 6-9miesięcy, więc będą już na wyjazd do Polski :tak: babcie oszaleją z zachwytu :-D:-D

a ja wczoraj byłam u nas na Rynku , w Textil Market i w Tesco. Kupiłam 3 bodziaki (1x74 cm, 2x 80cm) i bluzeczkę (80cm) w Textilu, w Tesco kupiłam Jadze 3pack pajaców - uwaga:szok::shocked2::laugh2:!!na 9-12 m-cy (czyli ok. 80 cm i waga ok. 11,5 kg) i różową kurteczkę (była przeceniona z 45 zł na 31,50 zł) - ta sama rozmiarówka co pajace. Na Rynku kupiłam sobie 2 sweterki z Vero Mody;-)

a ja wczoraj byłam u nas na Rynku , w Textil Market i w Tesco. Kupiłam 3 bodziaki (1x74 cm, 2x 80cm) i bluzeczkę (80cm) w Textilu, w Tesco kupiłam Jadze 3pack pajaców - uwaga:szok::shocked2::laugh2:!!na 9-12 m-cy (czyli ok. 80 cm i waga ok. 11,5 kg) i różową kurteczkę (była przeceniona z 45 zł na 31,50 zł) - ta sama rozmiarówka co pajace. Na Rynku kupiłam sobie 2 sweterki z Vero Mody;-)

wow!!!:szok::szok::szok: Mi Maja tonie jeszcze w ciuszkach na 74cm.

m&m's śliczne ubranka. Co do rozmiarów, Gabrysia 62 ma "na styk" (niektóre za małe, zależy od fasonu), 68 są lekko za duże. Mówimy do Gaby Calineczka :-)

Barmanko uwielbiam ciuszki dla chłopczyków! Gdy Andrzejek był malutki stroiłam go właśnie w podobne kompleciki :-) Marcelitko to duży mężczyzna :-) P.S. Ja do Andrzeja mówię Andritko :-):-)

Uwielbiam kupować ubrania i rzeczy dla dzieci, zdaje się, że już o tym pisałam. Ostatnio szwagierka zadzwoniła i powiedziała, że ma dla mnie kilka rzeczy po swojej trzyletniej córeczce z pytaniem czy je chcę. Ja oczywiście chciałam. Okazało się, że te "kilka" rzeczy to 6 ogromnych kartonów z ubraniami od rozmiaru 68 do 110! Chyba do trzeciego roku życia nic nie będę musiała kupować. Z jednej strony dobrze, z drugiej pozbawiła mnie radości kupowania ubranek dla Gaby. Teraz mój Ukochany śmiało może mówić, że Mała nie potrzebuje nic....

reklama
hej
mamstud moja mala tez nosi 62 w porywach 68.....
62 czasem sa za krotkie nogawki lub rekawki ale w pasie ite jest ok
ale rakawki za krotkie to nawet w 68 sa:)a luzne ubranko:)

Do góry