reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
malinka - ale Wam się super ciuszkowy prezent trafil:tak::-)
My tez dostałyśmy 2 torby rewelacyjnych ciuszków w rozm. 80-86 i pare na 68 (za male) i 74 (na styk) - głownie sukieneczki, ale są tam też spodenki (sztruksy i jeansy), bluzeczki, 2 sweterki i katanka:-D wszystko firmowei wyglada jakby było sciagniete z wieszaka badz polki.
Poza tym regularnie otrzymujemy paczuszki od Kochanej Cioci Asi z różnymi cudeńkami - fajnie mieć takie Ciocie:tak::-)

Co do podgrzewacza - ja mam z Tommee Tippee - i jest o.k.:tak::-) Można go kupić już nawet od 70 zł (allegro). Ale wydaje mi się, ze te podgrzewacze też są godne uwagi (sama sie nad nimi wczesniej zastanawialam, i gdyby nie to, ze mam wszystko z TT, i udalo mi sie promocyjnie zakupić podgrzewacz z TT, to z cala pewnoscia kupilabym jeden z wymienionych poniżej):
TeddyBear PODGRZEWACZ CAR/HOME-pasuje AVENT i inne (740555084) - Aukcje internetowe Allegro - na ten bylam zdecydowana na 95% wlasnie z powodu funkcji "autko"

PODGRZEWACZ MULTIFUNKCYJNY + STERYLIZA --- 14 w 1 (737993054) - Aukcje internetowe Allegro
CANPOOL PODGRZEWACZ DO WSZYSTKICH TYPÓW BUTELEK (726029097) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item743015775_hit_podgrzewacz_do_domu_i_auta_100c_wielofunkcyj.html

wczoraj kupiłam dla synka zielone jeansy z Next , ogólnie w weekend była wyprzedaż ale ja nie poszłam :zawstydzona/y: jakoś tak się smucę bardzo przez to że tak skaza do nas wróciła i mimo mojej diety strasznie go obsypało, że pewnie żadne zakupy by mnie nie cieszyły.. jakoś tam mam wywalone na wszystko :eek:
tą koszule znalazłam w innym sklepie, ale super będzie do spodni pasowało:tak:
a czapusi na zimę nie mogłam się oprzeć :-D szkoda że szalika nie było do kompletu... mam nadzieje że synek czapki nie będzie zrzucał z głowy bo będę musiała doszyć jakiś troczki do wiązania :cool2:

Załączniki

• IMG_2927.jpg
    IMG_2927.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2929.jpg
    IMG_2929.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2932.jpg
    IMG_2932.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2935.jpg
    IMG_2935.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 40
barmanko-rzeczywiście - koszula jest bezbłędna (ciocia Aga uwielbia takie na małych i dużych facecikach). A czapka - rewelacja..i jak już pisałam na "Zdjęciach.."-bardzo ale to bardzo twarzowa:tak::-D

a to moje zdobycze z dzisiejszych odwiedzin lumpeksika :-)
czapeczka, nie wiem jakiej firmy, gdyż... jest dwustronna :tak: od środka jest ecru, a na zewnątrz biała z takimi misiami. ogrodniczki Marks&Spencer.
powiem wam że już ciężko jest wychaczyć coś ładnego w lumpku :-( wszystkie ładne rzeczy są dla dzieci do 3 miesięcy :sorry:

Załączniki

• IMG_2951.jpg
    IMG_2951.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2954.jpg
    IMG_2954.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2955.jpg
    IMG_2955.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 48
Barmanko śliczna te rzeczy masz dla Marcelka!! Ta koszula jest super!!

A tu moje zakupy. Czapka tylko wygląda na taką ogromną! :-)
A ten komplecik specjalnie wzięłam trochę większy, bo teraz Maja ma troche ubranek i wolałam żeby poczekala niż miałaby 2x założyć i wyrosnąć. :dry::-)

Załączniki

• SNB11845.jpg
    SNB11845.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 47
  • SNB11846.jpg
    SNB11846.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 45
nie no m&m's - komplecik jest cudowniasty - szczególnie te ogrodniczki (Jaga miała podobne - uwielbiałam je ze względu na łatwy dostep do pieluszki):tak::-D. Ja też chcę taki!!!:-):-):-)

reklama
m&ms ubranka sliczne a tak z ciekawosci gdzie kupujesz rzeczy dla Maji? kurteczka poprostu supeer ale rozowa :-( juz mam dosc tego koloru i chcialabym jakos orzywic garderobe Diany :-)

Do góry