reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

dziewczyny zgadzacie się ze mną, że większą przyjemność sprawia kupowanie rzeczy dla dzieci niż dla nas samych? Ja zawsze obiecuję sobie, że tym razem kupię coś dla siebie, a wracam z torbą ubranek - dziecięcych! :-)
Super stroje, szczególnie buciki mi się podobają!
A to kilka rzeczy, które szczególnie mi się podobają:

Misiek jest z pozytywką, ma śłiczną melodię, przy której Gabunia usypia. Ostatnio kupiłam jeszcze chustę.

Załączniki

• DSC00290.jpg
    DSC00290.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00293.jpg
    DSC00293.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00294.jpg
    DSC00294.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00296.jpg
    DSC00296.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
wyciągam temat :tak: mam nadzieję że zainspiruje to inne mamy do tego by się pochwaliły co kupiły swoim dzieciaczkom :-D

1- żyrafa Sophie, dostaliśmy ją od koleżanki Francuzki (podobno we Francji jest taka tradycja że każde dziecko ma swoją Sophie ;-)), 2- króliczek przytulaniec, 3- tego ciuszka dostał od teściowej, 4- pacynki rybki morskie, dostał od naszych znajomych, zakup z Ikea, 5- mała pacynka, którą dostał przy zakupie chusty, 6 i 7- plastykowała żyrafa grzechotka, 8- małe maskotki, które dostał ode mnie z pracy (były do rozdawania jako gratisy przy misiach żelkach) jego ulubiony to fioletowy dinozaur, 9- materiałowa książeczka z obrazkami, każda strona ma inną teksturę materiału (szeleszczące, piszczące itp itd), 10- mata do zabawy. kupiłam jeszcze chustę do noszenia Marcelka, fotki wstawiałam wcześniej w dziale z fotkami

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 48
  • 1.jpg
    1.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 5.jpg
    5.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 46
  • 6.jpg
    6.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 8.jpg
    8.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 7.jpg
    7.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 9.jpg
    9.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 51
  • 10.jpg
    10.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 51
hej
barmnka mam taka sama zyrafe dla malej i jej nozki bardzo sa smakowite:-Djak zauwazyla moja corcia:)

super ta kamizelka w paski z tygryskiem i widze sliczne ubranka dla dziewczynki rowniez:)
pozdrawiam

AgA, masz rację książeczka jest super, dziecko odkrywa rożnego rodzaju materiały :tak:

Krystyna, tą żyrafe sama kupowałaś? czy dostałaś w prezencie? a możesz mi powiedzieć ile ona kosztuje? czytałam na polskich stronach że ona jest bardzo droga :sorry: kurcze muszę jakoś podpytać Paulin ile za nią zapłaciła, ale tak głupio bo to prezent :-p mój najlepiej lubi trzymać ją za nóżki i gryźć w zadek :-D

Barmanko,my tez mamy ta zyrafe,Nadia uwielbia ja wkladac do paszczy:-Dja kupowalam ja przez internet na stronie Matka Polka i kosztuje z przesylka 74 zl, a to zwykla gumowa zabawka:-D ale nie zaluje,jest swietna;-):tak:

a to nasze prezenty:-p

Załączniki

• DSC00506.jpg
    DSC00506.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00507.jpg
    DSC00507.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00508.jpg
    DSC00508.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00509.jpg
    DSC00509.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00510.jpg
    DSC00510.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00511.jpg
    DSC00511.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
Malinko-Super ciuszki.No to zimową wyprawkę już masz.Jeździk też fantastyczny Mati miał podobny(rozklektali w ubiegłe wakacje)i zabawom nie było końca.Ukochana zabawka była.

reklama
Do góry