reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

AgA mi też się wydaje, że nie musi być nowy. One dość często są dla dzieci do 9 kg, więc sądzę, że rzeczywiście nie miały szans na to, żeby się jakoś odkształcić. Co innego materacyk do łóżeczka, na którym śpi już później cięższe dziecko.
Paula to widzę, że miałaś wczoraj udany dzień. Wózeczek i ine zakupy dla Malutkiej. Śliczne!

reklama
hej Paula
same slicznosci!!!!
powiedz mi a ta kurteczka to jaki rozmiar?jeszcze na maj myslisz sie przyda czy raczej juz na wrzesien bo tez chce kupic kurteczke i sie zastanawiam.....wieczory moga byc nawet chlodne w maju a potem juz w sierpniu wiec sie przyda na spacerek .....poza tym z tym naszym europejskim latem to nigdy nie wiadomo;-)
chcialam sie tylko doradzic
pozdrawiam

marzena- dziekuje...

krystyna- wiesz ja mieszkam w UK a tu jak w kradke pogoda... to rozmiar na 0-3 miesiaca.... ale moja corcia bedzie malenka moze z 2600 kg.... bedzie wazyla.... wiec troszke pochodzi....

Hello.... Poniewaz az mnie skreca, zeby chociaz troche Wam pokazac z zakupow, a aparat wsiąkł to znalazlam w necie zdjecia i sie pochwale :-)
Kocyk kupilismy niebieski chociaz jest na nim chlopczyk, ale co za duzo różu to nie zdrowo :happy: Jeszcze sie jakiejs Dody dochowam na stare lata :laugh2:

A i becik nieco sie rozni od tego ze zdjecia. Nie ma tej falbanki do okola, ale kolorytyka taka sama. Nazywaja to na Allegro "piaskowe misie".

Załączniki

• szczotka.jpg
    szczotka.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 64
  • okrycie.jpg
    okrycie.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 65
  • becik.jpg
    becik.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
  • kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 56
Słonko super zakupki. Kocyk śliczny i rożek też. Rozumiem cie z tym różowym dla dziewczynki bo u mnie to samo z niebieskim dla chłopca.Tylko, nam zostaje ewentualnie zielony albo biały:-(.Dla kobitek gama kolorystycyna jednak troche szersza:-).

a ja kupiłam takie okrycia, no i kolejny kocyk (tez się posłuże fotkami z aukcji, bo nie chce mi się teraz fotek robić):-p
moja Mała ma wszystko praktycznie w różu, więc przynajmniej w ten sposób sobie odpocznie od tego koloru.

nio, a jeszcze kupiłam jej (m.in) taką pozytywkę - od wczoraj "męczę" Jagę jak ma swoje aktywniejsze chwile - chciałabym aby zapamiętała sobie tą melodyjkę (może po porodzie będzie ją szybciej uspokajała:sorry:)

Załączniki

• pled3.jpg
    pled3.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 52
  • pled13.jpg
    pled13.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
  • kocKCSN-03b.jpg
    kocKCSN-03b.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 39
  • misia.jpg
    misia.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
aaaa Aga ale słodkości :-D
cudne

mamamatysia ja na razie mam ten i jeden z Cherokee tamten jest ciut większy ...jak będzie potrzeba jeszcze większego z czasem to kupie pelerynkę :tak:

Do góry