reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Aga k_m i Confi mam taki sam materac co wy dla malej...kokos pianka gyka, na zime przewraca sie na pianke i grzeje a w lato na kokosku...hehhe...slyszlam wiele dobrego o tym materacu:-D

Aga k_m i Confi mam taki sam materac co wy dla malej...kokos pianka gyka, na zime przewraca sie na pianke i grzeje a w lato na kokosku...hehhe...slyszlam wiele dobrego o tym materacu:-D
ja mam tylko kokos- gryka bez pianki ;-) ale mam nadzieje ze także się sprawdzi

tu macie wynik mojej ostatniej wizyty u babci :-D
znów mi doszło ubranek ,ale tym razem przynajmniej ja ich nie kupiłam więc jestem usprawiedliwiona ;-)

Załączniki

• rzeczy Damianka 003_resize.jpg
    rzeczy Damianka 003_resize.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
  • rzeczy Damianka 004_resize.jpg
    rzeczy Damianka 004_resize.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 51
  • rzeczy Damianka 005_resize.jpg
    rzeczy Damianka 005_resize.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 43
  • rzeczy Damianka 006_resize.jpg
    rzeczy Damianka 006_resize.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 47
  • rzeczy Damianka 008_resize.jpg
    rzeczy Damianka 008_resize.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 40
  • rzeczy Damianka 007_resize.jpg
    rzeczy Damianka 007_resize.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 41
  • rzeczy Damianka 009_resize.jpg
    rzeczy Damianka 009_resize.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 45
a to nasz najnowszy nabytek :-D
już nie mogę się doczekac kiedy będziemy uzywac tych wszystkich faaajnych rzeczy

Załączniki

• rzeczy Damianka 010_resize.jpg
    rzeczy Damianka 010_resize.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 60
  • rzeczy Damianka 011_resize.jpg
    rzeczy Damianka 011_resize.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 72
  • rzeczy Damianka 012_resize.jpg
    rzeczy Damianka 012_resize.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 60
  • rzeczy Damianka 013_resize.jpg
    rzeczy Damianka 013_resize.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 74
Confi super ciuszki, akurat takie w sam raz na maluszka w pierwszym miesiącu :tak:
taki leżaczek jak ty masz ma również moja koleżanka, bardzo z niego zadowolona ;-)

(ja mam również w Fisfer Price, ale ten o większych płozach. fotki wstawie w innym terminie bo teraz jest zapakowany i schowany :tak:)

hej
dziewczyny mam pytanko
Jestem zielona troche w te klocki ale wydaje mi sie ze dziecku zaklada sie codziennie nowa pizamke prawda?ciuszki tez zaklada sie raz ...tak dla higieny...poza tym moze sie ulac czy posiusiac;-)
MAM RACJE ?DOSWIADCZONE MAMUSKI
PROSZE O POMOC JAK TO WYGLADA
buziaki

dziewczyny - robię właśnie zamówienie do wyprawki szpitalnej. Ile zakupiłyście dla siebie podkładów poporodowych??
Przed chwilą była u mnie przyjaciółka i mówiła, ze po jej cesarce (gdzie wiadomo, lekarze podczas zabiegu dodatkowo czyszczą kobietę) - zużyła 3 opakowania (30 sztuk)..
Ja kupiłam już 3 opakowania - ale po jej wizycie domówiłam jeszcze 2..
Przeraża mnie coraz bardziej wizja tego całego oczyszczania się..

reklama
confi - ja też właśnie otrzymałam całą reklamówkę ciuszków od przyjaciółki (więc M nie będzie darł mordki, że przesadzam z tym wszystkim, hihi)
a leżaczek - CUDOWNY!!!!

Do góry