reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szafkowe mamusie :)

Moje gg jest na moim profilu na szafce Ktosia1111. Piszcie bezpośrednio na gg :)

No ja też to widziałam, jak moderki same z sobą gadały :D

I nzalazłam tą co niby hello kity nakleja...Evita....troszke w to wątpie, nie znam jej za dobrze, ale jakoś mi to do niej nie pasuje.

reklama
Właśnie wpadłam do pracy, ledwo odpaliłam komputer,a tu już mamuśki szaleją :)
Dzień dobry!
Miło Cię tu widzieć Motylku.
Co do szafki, jeśli to ma być portal przyjazny mamom to co tam do cholery robi nbbo???
Bo dzieci nie ma i nawet się na to nie zapowiada (nic o tym nie spominała). Siedziała i tylko powtarzała: regulamin, regulamin. Pinda jedna :)!

Ale te osoby same się tam zapisują a jak resztę skrzyknąć ????
hmmm troszke to dziwne :szok: jak to same? ja np nie moge sama sie wpisać:szok::-D:-D
ok w takim razie cyknełam ci fotki jak to zrobić zeby zaprosic innych:tak:
jak wejdziesz w grupe to klikasz w "zdjęcia grupy" po prawym rogu-to co na foto:tak:
Zobacz załącznik 323165
poźniej na dole to co zaznaczyłam:tak:
Zobacz załącznik 323166
wpisujesz nick danej osoby :tak:najlepiej skopiować
Zobacz załącznik 323167 i klikasz "zaproś":tak:
mam nadzieje ze pomogłam:tak:

a pewnie nie któras nadgorliwa trafiła i kliknela usuń:D

bauahahahah, ząłozyli nowy eheheh, ale numer:D

reklama
Ja się tam przypadkiem "wpisałam" jak się zarejestrowałam to myślałam, że tam wszystkie będą, trzeba otworzyć i po lewej stronie, nad "Zdjęcia grupy" są Narzędzia grupy, należy rozwinąć zakładkę i jest dołącz do grupy, lub jak klikniemy zakładkę Grupy to po lewej stronie są Nowe Grupy i tam kliknąć Dołącz.

Do góry