reklama
paolka.06
Początkująca w BB
Hej wszystkim
ja się jakoś zapisałam, ale to czysty przypadek i zrobiłam to bezwiednie :/
zobaczyłam tą grupę na głównej stronie, w takim spisie, weszłam i jakoś się dodałam :O
Szafkowe mamy - Forum BabyBoom
ale ja nie potrafie sie tam zapisać:-( nie wiem jak to dziewczyny zrobiły?
zobaczyłam tą grupę na głównej stronie, w takim spisie, weszłam i jakoś się dodałam :O
julkowa
Agentka 002 :-)
No własnie u mnie tego nie ma pisze ze grupa jest zamknieta itp....Ja się tam przypadkiem "wpisałam" jak się zarejestrowałam to myślałam, że tam wszystkie będą, trzeba otworzyć i po lewej stronie, nad "Zdjęcia grupy" są Narzędzia grupy, należy rozwinąć zakładkę i jest dołącz do grupy, lub jak klikniemy zakładkę Grupy to po lewej stronie są Nowe Grupy i tam kliknąć Dołącz.
moze zanim ty sie zapisałaś była otwarta
no wlasnie do konca nie w iem jaki status ma ta grupa bo a do niej dołaczyć nie mogęTo bez sensu zakladać zamknięta grupe skoro każdy i tak może tam dołączyć
niech napisza dziewczyny co sie tam do nich dostały
Asię juz wiemy a reszta?
Ja się tam przypadkiem "wpisałam" jak się zarejestrowałam to myślałam, że tam wszystkie będą, trzeba otworzyć i po lewej stronie, nad "Zdjęcia grupy" są Narzędzia grupy, należy rozwinąć zakładkę i jest dołącz do grupy, lub jak klikniemy zakładkę Grupy to po lewej stronie są Nowe Grupy i tam kliknąć Dołącz.
To bez sensu zakladać zamknięta grupe skoro każdy i tak może tam dołączyć
Ine grupy u mnie maja dołącz+ ale szafkowe mamusie nie mają tej opcji.
to ja juz nie wiem o co chodzija w kazdym bądź razie nic takiego nie mamHej wszystkim
a moze mam blokadę,bana,werna itp
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja juz nie wiem o co chodzija w kazdym bądź razie nic takiego nie mam
a moze mam blokadę,bana,werna itp
To ja też muszę mieć wtedy
netka_an
Zaciekawiona BB
nie ma już opcji dołącz
dokładnie - skoro nie mozna dołączyć no to ok,k czyli grupa jest zamknięta i czekamy na zaproszenia
julkowa
Agentka 002 :-)
Kurcze cała ta sytuacja mnie wkurza bo na szafce kolejny złodziej i to nie na małą kaskę i zadna ***** z pseudo moderek nic nie napisała tylko jedynie Kaplanz a tamte takie wielkie wojowniczki zero kompletnie zero reakcji
\i gdzie ich poszanowanie i pomoc????????
\i gdzie ich poszanowanie i pomoc????????
kamilak86
Zaciekawiona BB
Dziewczynki, przydarzyło Wam się dzisiaj coś miłego??
Ja rano zajrzałam do skrzynki, a tam rachunek za prąd- sama nie moge w to uwierzyć, ale pierszy rachunek zapłace dopiero w marcu
No i problem z szambem rozwiązany. Kibelek w pracy znowu sprawny
Ja rano zajrzałam do skrzynki, a tam rachunek za prąd- sama nie moge w to uwierzyć, ale pierszy rachunek zapłace dopiero w marcu
No i problem z szambem rozwiązany. Kibelek w pracy znowu sprawny
reklama
Podziel się: