kamilka oj wiem wiem, ja tez przed porodem a raczej wizyta w szpitalu slyszalam o roznych strasznych przypadkach a jakie filmy mialam ostatnie tygodnie przed-zaczelam sobie wkrecac ze co bedzie jak umre przy porodzie albo mala umrze czy jak urodzi sie ciezko chora itd.wkrecalam sobie ze moze wody mi sie zielone robia, i tak jak Ty ze zle ruchy czuje. juz list chcialam do starszej corki pisac i zostawic w szafce w razie czego-no masakra dlatego wiem kochana co czujesz-najgorsze sa te ostatnie momenty, obys tylko nie przenosila bo to dopiero moze szlak trafic czlowieka- ja bylam 12 dni przeterminowana a ciaze mialam zagrozona i grozil mi przedwczesny porod hehe.no ale lezalam juz w szpitalu tydzien przed wiec bylam spokojniejsza bo codziennie mialam badanie wód, ktg kilka razy dziennie itp,nic przyjemnego ale wiedzialam ze w razie czego szybko zareaguja.teraz mi sie smiac z tego chce i zobaczysz Ty tez sie bedziesz smiala
a starsze dzieciątko ile ma?no i co teraz urodzisz?? ja mam 2 córy:-)tak jak chcialam-starsza ma 8 lat a Nadia dzisiaj miesiac konczy
minutka buziaki dla Majuni z okazji miesiaca heheh ode mnie i dziewczyn no i dla Ciebie oczywiscie wiecki buziak i usciski
candy a co tam u Ciebie? jak z tesciami i jak mala?
ostraszka no a jak Ty sobie radzisz?malenstwo zdrowe?