reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

współczuje dziewczyny ,każda chciałaby końca,nie ważne że boli itd. byle już .Ja mam jeszcze 7 tygodni i pewnie póżniej też tu częściej bende zaglądała.
Co do wieszania firan i mycia okien to radze uważać, lepiej wybrać sie na długi...bardzo długi spacer , zadbać o przyjemność w łóżku czyli SEX i zjeść dorodnego ,soczystego ananasa - koniecznie świeży.U mojej koleżanki zadziałało:tak:(choć do końca to niewiadomo nigdy) powodzenia i smacznego!

reklama
jadam soczystego ananasa ze dwa razy w tygodniu, jakoś nie zauważyłam, żeby wywoływał skurcze...
ale ćwiczenia jak najbardziej, codziennie, w tym przysiady :))

hej dziewczyny...
podpowiedzcie jakies sposoby na przyspieszenie porodu,
booje sie jak cholera, ale jestem juz tak wymeczona, ze wszystko mi jedno:((

ananas w UK jest zakazany szczególnie na początku ciąży.Przeterminowanym mamuśkom poleca sie ananasa ale nie wiem jak to sie tyczy osób które jedzą go często,widocznie organizm inaczej reaguje wtedy.Bynajmniej czytałam gdzies że w medycynie ludowej chińskiej stosuje sie specyfik z ananasem na pozbycie sie niechcianej ciąży na początku jako wywołujący samoporonienie.Jak to jest naprawde nie sprawdzałam.Młode angielki stosują też żel z durex chyba niebieski jako środek nie anty a zmiękczający szyjke.

witam podlączając się do tematu slyszałam że ananas jest skuteczny ale w połaczeniu z szampanem- oczywiscie tylko jedna lampka a po przystawce kolacja - sex ( rada położnej ze szkółki ) pozdrawiam i powodzenia życze :)

No niestety jeszcze:no:własnie wróciłam ze szpitala,zrobili ktg i kazali przyjechać w poniedziałek i już mnie mają zostawić.Jak nic sie nie bedzie dzialo to pewnie będa wywoływać:-p

reklama
czesc dziewczynki ja juz po. mialam cc ale teraz jestem juz w domku i jestem bardzo szczesliwa.mala wazyla 3330 i jest sliczna:-)
ja dzis bylam na zdjeciu szwow i chodze juz normalnie:tak:
dziewczynki zycze powodzenia tym ktore sie jeszcze nie rozdwoily:happy:

Do góry